Hengelsteunen

Zeevissen kan zo intensief of zo ontspannen zijn als je zelf wilt. Als je, op zee of aan land, ook nog zo nu en dan achterover wilt leunen om een beetje van de zon te genieten, is een hengelsteun onmisbaar. Dankzij een hengelsteun kun je even relaxen of je andere materiaal klaarmaken.

Hengelsteunen komen in allerlei soorten en maten, afhankelijk van jouw voorkeuren en locatie. Blijf je aan wal, bijvoorbeeld op het strand, dan is een drievoetige hengelsteun waarschijnlijk je beste optie. Hiermee blijft de top van je hengel hoog in de lucht, waardoor je lijn over de branding loopt en je gemakkelijker aanbeten kunt zien.

Als je op een boot op open zee vist, ga je voor een hengelhouder die geschikt is voor bootvissen. Deze houders fungeren als klem aan de zijkant van de boot, waardoor ze niet in zee getrokken kunnen worden bij een aanbeet.

Je vindt in onze collectie hengelsteunen van alle grote merken, van Ian Golds en Leeda tot Breakaway en Imax. Zo ben je verzekerd van het vinden van zowel een geschikte strandhouder als de perfecte boothouder.

Producten 1-12 van 18

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Producten 1-12 van 18

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
To top