Terminal Tackle

Vissen zou niet mogelijk zijn zonder terminal tackle, dus ook zeevissen niet. Haken zijn misschien wel het meest essentiële onderdeel van terminal tackle, want zonder haken vang je geen vissen. Bij Angling Direct hebben we vishaken van gespecialiseerde fabrikanten, zoals Sakuma en Kamasan. Je hebt de keuze uit een grote selectie haken, van kortsteelhaken tot dreggen. We hebben veel haken die ontworpen zijn voor Britse wateren, waarmee ze ook uitermate geschikt zijn voor Nederlandse hengelsporters.

Daarnaast hebben we kant-en-klare tuigjes, ideaal voor vissers die zo snel mogelijk hun hengel willen uitwerpen of die minder ervaren zijn met knopen en niet het risico willen lopen hun potentiële recordvangst te verliezen door losgeraakte knopen. Net als bij de haken hebben we voor de tuigjes ook de beste merken in ons assortiment, waaronder Sonik en Mustad. Alle tuigjes die je op onze zeevispagina’s vindt, zijn geschikt voor zoutwater.

Mocht je daarentegen meer voldoening halen uit het zelf knopen van je tuig, ook dan ben je hier aan het juiste adres! Naast de kant-en-klare tuigjes hebben we ook losse onderdelen en sets waarmee je je eigen tuig kunt samenstellen. Bevind je je hoofdzakelijk op een boot of blijf je liever op het strand? We hebben diverse kralen, clips, tubes en alles wat je verder maar nodig hebt.

Uiteraard hebben we ook lood in ons assortiment, zodat je je aas precies op die plek kunt krijgen waar je wilt, zonder je zorgen te hoeven maken over stroming en getijden.

Dit alles is slechts het topje van de ijsberg van al het terminal tackle dat je bij ons vindt. Je vindt onze volledige collectie op deze pagina's, zodat je die rustig kunt doorkijken.

Producten 1-12 van 69

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 69

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top