Transportwagens & Trolleys

Als het op vissen aankomt, kun je een fantastische sessie tegemoet gaan als je gemakkelijk en eenvoudig bij de stek van je keuze kunt komen. Het sjouwen van de nodige uitrusting voor zelfs een dag sessie kan vaak onhandig, problematisch en vermoeiend blijken, wat vooral waar is als je een voorraad aanlegt voor een langere sessie of als je een verscheidenheid aan visspullen bij de hand wilt hebben om je visstijl te veranderen als je gaat! Dit is waar vissen transportkarren en trolleys komen kijken.

Wat zoek ik in een transportkar?

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte transportkar of trolley voor jouw behoeften, zijn er een paar dingen die je in gedachten moet houden. Ten eerste is er de grootte van de transportkar, zorg ervoor dat deze klein genoeg is om in de auto te passen, maar groot genoeg om je spullen zoals een stretcher, bivvy systeem, hengel foedralen en nog veel meer mee te nemen. Controleer de wielen van de transportkar of trolley voor het terrein waar je vist, de handgrepen, of hij gemotoriseerd is en welk bagage of hoezen erbij verkrijgbaar zijn; ofwel inbegrepen of apart verkocht.

Lees meer in onze speciale gids voor transportkarren en -trolleys op de Angling Direct blog.

In elke hengelsport transportkar en trolley die we op voorraad hebben, mag je kwaliteit verwachten. karpervissers kunnen dit vinden in het bekroonde Carp Porter Transportkar assortiment, en andere toonaangevende merken zoals Nash, Trakker, JRC en Fox. Van de nieuwste lekvrije wielen tot de beste trolley systemen op de markt.

Producten 1-12 van 69

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 69

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top