Fox

Fox International is een van de grootste namen onder de Europese fabrikanten in de hengelsport. Waar het bedrijf ooit begon in een kleine werkplaats in Essex, is het nu uitgegroeid tot een internationaal merk met een breed scala aan producten waarbij het praktische aspect altijd voorop staat. Door het brede aanbod in producten is er voor ieder wat wils, of je focus nu ligt op karper-, roof-, wedstrijd-, zee- of sportvissen.

Met als uitgangspunt het produceren van innovatieve, prestatiegerichte producten van hoge kwaliteit is het niet gek dat Fox International een van de grootste namen binnen de hengelsport is geworden. Duizenden vissers hebben het volste vertrouwen in Fox en trekken er dagelijks bewapend met Fox producten op uit om een droomvis te vangen. Cliff Fox richtte het bedrijf in de jaren 60 op en in 1967 was het eerste Fox product een feit. Al snel werd het bedrijf te groot voor de kleine werkplaats die Cliff huurde en verhuisde Fox naar het gebouw wat het vaste hoofdkantoor zou worden. Dankzij de enorme vraag naar Fox producten werd tegelijkertijd het Europese distributiecentrum van Fox geopend aan de grens tussen België en Nederland en zo groeide het merk uit tot een waar internationaal bedrijf. We zijn nu vijftig jaar verder en Fox International is het grootste particuliere bedrijf in Europa dat tackle produceert met een aanbod van maar liefst 3000 unieke producten. Dit uitgebreide aanbod bevat producten uitlopend van terminal tackle en kwaliteitshengels tot stoelen en bagage items. Het bedrijf heeft het vertrouwen gewonnen over de hele wereld en je kunt Fox International producten dan ook vinden in meer dan 30 landen waaronder Japan en Rusland. Het oranje logo staat inmiddels gelijk aan een belofte voor hoogwaardige, innovatieve en praktische producten van hoge kwaliteit.

Wat ooit begon met één man in een kleine werkplaats in Essex is nu getransformeerd tot een leger aan specialisten, adviserende vissers en een toegewijd ontwerpteam. Fox International is toegewijd in het maken van producten door vissers, voor vissers. Dit zorgt ervoor dat de producten niet alleen vernieuwend zijn, maar vooral praktisch en een basis vormen voor vissers over de hele wereld.

Elke productlijn heeft een specifieke visser als uitgangspunt. The Specialist lijn is ideaal voor de karpervisser en bevat alles wat je maar wenst van landingsnetten tot weegschalen. Fox heeft zelfs een eigen serie video's: Fox TV waarin veel van de waanzinnige producten uit de Specialist lijn worden getoond.

Fox Rage is een dynamische productlijn ontworpen voor de moderne roofvisser die met kunstaas vist. De lijn bevat specifieke producten voor vissers die zich bijvoorbeeld op meerval focussen of vissen met dood aas. Op deze manier is iedere roofvisser in alle gemakken voorzien zijn. Bovendien zal deze productlijn blijven groeien de komende seizoenen.

Daarnaast heeft Fox International een aparte lijn genaamd Fox Sport speciaal voor de sport- en zeevissers. Dit is een uitgebreide productlijn met onder andere hengels geschikt om mee te nemen in een kajak op open water. Het zijn deze gerichte praktische producten waarmee Fox zich onderscheidt.

Fox International bouwt voort op haar basis als een van de leidende hengelsportbedrijven in Europa en brengt jaarlijks vernieuwende en interessante producten op de markt. Ondanks deze groei blijft Fox trouw aan de belofte om praktische producten van hoge kwaliteit te leveren.

Producten 1-12 van 628

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 628

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top