Kookapparatuur

Of je nu je geluk zoekt in een warme kop koffie wanneer je in een koude zeewind staat te vissen, of een verfrissend, koud drankje uit je favoriete vismok nodig hebt op een zonnige dag, bij Angling Direct hebben we precies die producten die je nodig hebt aan het water voor al je versnaperingen.

Anders dan karpervissen is zeevissen een stuk actiever. Je hoeft minder lang te wachten, maar daardoor heb je ook minder tijd voor een uitgebreide maaltijd of om te wachten tot je waterkoker het water aan de kook heeft gebracht. Onze kookspullen voor zeevissen zijn daarom zorgvuldig uitgekozen, zodat je alles vindt wat je nodig hebt voor een dagje zeevissen, van vissen vanaf een steiger tot bootvissen en strandvissen. In deze categorie vind je thermosflessen, kopjes, mokken voor je drinken, en borden voor je broodje kaas.

Je eten en drinken vooraf klaarmaken maakt het vissen langs de kust een stuk makkelijker. Een goede manier om ervoor te zorgen dat je eten en drinken lekker vers blijft, is het gebruik van koeltassen die we in onze tassencollectie hebben.

Goede merken, zeker als het aankomt op thermosflessen, zijn Klean Kanteen en Highlander. Hun flessen zijn geschikt voor zowel warme als koude dranken, en zorgen ervoor dat ze de juiste temperatuur behouden tijdens je dagje zeevissen. Je vindt flessen van 0,5-1l met een handige dop die je kunt gebruiken als kopje. Met onze Angling Direct mokken heb je een fijn formaat mok voor je kop koffie of thee, zakje noodles of soep, en ze zijn versierd met het AD-logo.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top