Zitkisten

Met zijn combinatie van comfort en praktisch nut, zijn zitkisten een uitstekende keuze als het gaat om het vissen met een vaste stok, aangezien ze ook dienstdoen als opslagplaats voor klein materiaal. Door een zitkist als opslag te gebruiken, verminder je de hoeveelheid materiaal die je elke keer naar de oever moet dragen en hoef je je nooit zorgen te maken dat je per ongeluk iets achterlaat.

Welke Zitkist moet ik zoeken voor het vissen?

Sommige van de meest eenvoudige zitkisten in ons assortiment gebruiken de kussen van de zitting als deksel, waardoor je een grote opbergruimte overhoudt voor al je spullen. Andere zitkisten bieden lades en bakjes die vaak toegankelijk zijn terwijl je nog steeds op de kist zit, wat betekent dat je je hengel niet opnieuw hoeft in te stellen omdat je je volgende rig wilt voorbereiden! Sommige zitkisten worden geleverd met een voetplaat of voetsteun (of kunnen apart worden gekocht), deze stellen je in staat om dichter bij het water te komen zonder dat je voeten nat worden.

Je kunt meer lezen over alle functies om uit te kijken in de perfecte Zitkist in onze Koopgids op de AD Blog die visstoelen vergelijkt met zitkisten.

Veel van onze zitkisten zijn ontworpen door wedstrijdspecialisten, zoals Maver en Preston, die elk een decennium aan wedstrijdvis expertise achter zich hebben staan. Je kunt erop vertrouwen dat elke zitkist die je koopt en die door een van deze merken is ontworpen, het leven aan de oever aanzienlijk aangenamer zal maken. Je kunt topkwaliteit wedstrijd zitkisten vinden op onze site voor zo laag als € 70, dus je hoeft je rekening niet te plunderen om van de voordelen van een zitkist te genieten. Als je iets meer budget te besteden hebt, dan kunnen onze high-end zitkisten tot meer dan € 500 worden gekocht.

Producten 1-12 van 27

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Producten 1-12 van 27

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
To top