Zitkisten

Ontworpen om comfort te combineren met praktisch nut, als het gaat om wedstrijdvissen met een vaste stok kun je gewoon niks beter hebben dan een zitkist, omdat het al je klein materiaal opslag combineert met je stoel. Dit maakt het mogelijk om de hoeveelheid materiaal die je mee moet slepen naar de oever enorm te beperken en het zorgt ervoor dat je je nooit zorgen hoeft te maken over het per ongeluk achterlaten van belangrijk materiaal.

Wat is een goede zitkist voor wedstrijdvissen?

Een goede zitkist geeft je tal van mogelijkheden om je visspullen in op te bergen, je kan er stabiel op zitten door de verstelbare poten en heeft tal van beschikbaar om de kist compleet naar wens te maken. Zitkisten voor het vissen zijn leverbaar in diverse soorten en maten. Zowel voor de recreatieve/beginnende maar ook voor de gevorderde witvisser zijn er al zitkisten leverbaar. Je hebt al een zitkist vanaf ongeveer €50,-. Hier kun je prima je benodigde spullen voor een mooie dag witvissen in opbergen.

Als je veel vist zul je waarschijnlijk behoefte hebben aan een completere zitkist. De allerbeste zitkisten hebben veel meer opbergmogelijkheden en zijn super comfortabel. Door de diverse modules voor tuigen of korven en zijlades kun je vaak veel materiaal in je zitkist opbergen. Daarnaast kun je hem op maat uitbreiden met bijvoorbeeld een feedersteun, aasbakken, parapluhouder, aastafels, voetplateaus en allerlei andere zitkistaccessoires. Zo kun je de zitkist precies maken zoals jij hem wilt hebben.

Je kunt meer lezen over alle kenmerken waar je op moet letten in de perfecte zitkist in onze koopgids op de AD Blog die visstoelen vergelijkt met zitkisten.

Veel van onze zitkisten zijn ontworpen door wedstrijdvisspecialisten, zoals Maver en Preston, die elk een decennium aan wedstrijdvisexpertise achter zich hebben staan. Je kunt erop vertrouwen dat elke zitkist die je koopt en die is ontworpen door een van deze merken, het leven aan de oever exponentieel aangenamer zal maken.

Producten 1-12 van 31

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Producten 1-12 van 31

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
To top