Molens

De aanschaf van een reel voor wedstrijd- en witvissen is waarschijnlijk een van de eerste dingen waar je aan denkt als het gaat om het aanleggen van je eigen materiaal collectie. Desondanks vinden zelfs ervaren vissers de keuze een beetje intimiderend. Je bent hier aan het juiste adres als je hulp nodig hebt bij het bepalen welke molen het meest geschikt is voor jouw witvis- en wedstrijdvisserij.

Welke reel heb ik nodig voor het wedstrijd witvissen?

Hoewel het deels een kwestie van voorkeur is, vind je in onze selectie van reels voor witvis- en wedstrijdvissen vooral reels met vaste spoelen en normale molens. Vaste spoelen zijn meestal gebouwd rond een vaste, niet-roterende spoel en bieden 2 soorten slipbediening: achter of voor. Veel witvissers opteren voor de normale molen die draait rond een centrale pin of spindel en doet wonderen voor het richten van de marges voor zware karper.

Je kunt alle reels in onze collectie hier bekijken en meer lezen over wat je moet zoeken in je perfecte reel, op de AD Blog.

Je ziet reels van de besten in het vak in onze Witvis en Wedstrijd Reel selectie, met grote namen als Daiwa, Shimano, Preston, DAM en nog veel meer! Voor degenen die een groot merk willen met een lagere prijs, kijk wat de Advanta visreels ook kunnen bieden!

Producten 1-12 van 95

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 95

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top