Aas maken Apparatuur

Hoewel er veel deskundig ontworpen aas op de markt is, is er geen beter visaas dan het aas dat je zelf hebt gemaakt - zoals zo veel doorgewinterde vissers zullen beamen! Wanneer je een bijzonder gladde tegenstander probeert te vangen, kan het gebruik van je eigen zelfgemaakte aas vaak de beste aanpak zijn om een monsterkarper of je favoriete witvissoort te vangen!

Welk aas gereedschap heb ik nodig voor het vissen?

Ons gereedschap voor het maken van aas varieert van vleessnijders voor het in blokjes snijden van je lunchvlees, tot aaspotten voor het weken van je favoriete haakaas. Vissers kunnen ook luchtdroogzakjes gebruiken om hun diepvriesaas aan de oever langzaam te laten drogen. Je kunt de volledige lijst van hulpmiddelen voor het maken van aas voor het vissen raadplegen in onze speciale gids.

Bekijk een brede selectie van aas makende apparatuur afkomstig van de beste merken zoals Nash, MAP, Korum, Gardner, Trakker en zo vele andere namen die van oudsher bekend zijn in de hengelsport gemeenschap. Ons eigen merk Advanta assortiment weerspiegelt onze diepgaande kennis van de hengelsport, en we leveren een selectie van luchtdroogzakken en pelletpompen om de aasvoorraad van elke visser aan te vullen.

Producten 1-12 van 53

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 53

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top