Aas Boxen

Of je nu een karpervisser bent die zijn aas graag op orde houdt of een fervent wedstrijdvisser voor wie professioneel aasbeheer een vereiste is, het is essentieel om aan de oever georganiseerd te blijven door te beschikken over een goede aasdoos. Hoewel het waar is dat er duizenden opties zijn voor de visser om aas op te slaan en te vervoeren - alles van een oude emmer achter in je garage zou de klus kunnen klaren - voor de meer serieuze visser is een goede kwaliteit aasdoos de enige manier om te gaan.

Waar moet ik naar kijken in een aasdoos?

Of je nu op zoek bent naar een reservepot met een verzegeld deksel om vloeistoffen en pop-ups in te bewaren, een handige emmer met deksel voor je grondvoer, pellets en maden, of een doos met compartimenten waarin je een hele reeks aas kunt bewaren - wij hebben de aasdoos voor jou. Veel van onze aasdozen zijn diepvriesbestendig, zodat je jouw aas vers kunt houden als je niet aan de waterkant bent. Ventilatie is essentieel om het aas levendig en vers te houden. Veel van onze topmerken aasdozen en -bakken hebben geventileerde deksels.

De beste merken voor het vers houden van jouw aas zijn Drennan, Preston, Lemco, Matrix, en Ringers. Je kunt het gehele aas opslag assortiment hier bekijken. Vergeet niet om ook te kijken op ons assortiment van de bagage waar we koelboxen hebben voor koud houden van kuipen vol aas!

Producten 1-12 van 19

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Producten 1-12 van 19

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
To top