Bivvies & Schuilplaatsen

Als je probeert om die specimen vis te vangen, wil je zo veel mogelijk tijd op de oever doorbrengen. Angling Direct streeft ernaar om dit zo gemakkelijk mogelijk te maken, en ons assortiment van tenten maakt de tijd doorgebracht op de oever zo comfortabel mogelijk.

Onze collectie schuilplaatsen en bivvies varieert van kleine schuilplaatsen voor dagsessie om de wind en regen weg te houden tot bivvies voor twee personen die je kunt opzetten voor een lange sessie met een aantal overnachtingen. Dit is ook het gedeelte van de webshop waar je al je bivvy accessoires kunt vinden om je tent in een paleis te veranderen - inclusief bivvy matten, bivvy tafels en kachels. Je hoeft je vissen niet langer te beperken tot de zomer wanneer de nachttemperaturen draaglijk zijn in een slaapzak alleen; onze collectie specimen bivvies en schuilplaatsen zal je warm en drooghouden, ongeacht de omstandigheden buiten.

Wij zijn toegewijd om je hengelsport uitmuntendheid te brengen - en we accepteren niet minder dan het beste. Onze selectie van schuilplaatsen en bivvies zijn afkomstig van topmerken in de hengelsport, waaronder Korum, Chub, Trakker, en Nash. Wij hebben ook een volledig assortiment van Daiwa bivvies en schuilplaatsen op voorraad en, als de toonaangevende voorraadhouder van Daiwa in het Verenigd Koninkrijk, zijn wij in staat om je de allerbeste aanbiedingen te doen over het gehele assortiment van Daiwa producten.

Onze toewijding om de laagst mogelijke prijzen te geven eindigt echter niet met Daiwa, en wij controleren constant de prijzen van alle 10.000 producten in onze catalogus. De prijscontrole sticker die je kunt zien op de product pagina - net onder het merk logo aan de rechterkant - is onze belofte aan jou dat je de allerbeste deal krijgt op de markt vandaag.

Ons eigen Advanta assortiment is erop gericht je producten te bieden met een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. We hebben een volledig assortiment van bivvies, schuilplaatsen, en accessoires om alle specimen vissers te behagen. We hebben zelfs een mega-pack samengesteld dat bestaat uit een bivvy, bivvy mat, stretcher, stretcher buddy, slaapzak, kussen, en een bivvy tafel - dit biedt een besparing van minimaal 10% vergeleken met het kopen van de producten afzonderlijk.

Angling Direct: Serious about your fishing…

Producten 1-12 van 56

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 56

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top