Advanta

Het merk Advanta werd gelanceerd in 2011 nadat de oprichters een vraag ontdekten naar een range met simpele basisproducten die het hele jaar door beschikbaar zijn in zowel de winkels als online.

Deze range is inmiddels verder uitgebreid tot een assortiment met vele andere waardevolle basisproducten, ontwikkeld om jouw visserij te verbeteren. Met maar liefst 11 winkels en letterlijk honderden jaren aan gecombineerde kennis en ervaring van het personeel, mag het duidelijk zijn dat het assortiment van Advanta niet aan expertise ontbreekt. Dus, of het nu gaat om het ontwerpen van nieuwe producten of het advies bij de beste keuze om aan jouw wensen te voldoen, wij hebben het voor je.

Advanta richt zich op meerdere visdisciplines. Momenteel ligt de focus op karper-, witvis-, wedstrijd- en roofvissen, maar we zijn hard aan het werk om ook andere assortimenten te ontwikkelen voor onder andere zoutwater en specialist fishing. Je kunt de komende jaren zeker nieuwe productlanceringen van ons verwachten.

De Advanta Discovery carp range focust op 2 fantastische nieuwe productlijnen.

De CX range is ontwikkeld voor de beginnende karper- en specialist visser. Verwacht hierbij mooie instapprijzen en hoge prestatie.

Een niveau hoger ligt de CSX range, gericht op de gemiddelde en meer ervaren visser. Deze lijn biedt uitzonderlijk design en uitstekende prestatie.

Deze karper series bieden twee geweldige hengel series, waaronder een kortere 10ft versie van de standaardhengel. Naast deze alle type hengels, bestaat het assortiment nog uit vele andere items zoals tenten, paraplu’s, stretchers, stoelen, slaapzakken, een aantal geweldige nieuwe landingsnetten en onthaakmatten, cradles en weegslings. Daarnaast heeft Advanta zowel gerenommeerde bagage items en kook artikelen als algemene accessoires, denk aan tools om je onderlijnen te knopen, tackle boxen en andere items voor het opbergen van je visgerei en aas.

Het assortiment Baits and Additives is ontwikkeld in samenwerking met hoogwaardige aas bedrijven en heeft als doel jouw vangst te verbeteren zonder dat je te veel geld hoeft uit te geven. Zo zijn er twee boilie series, ingevroren of houdbaar, plus een scala aan PVA-vriendelijk bereide particles. Elk aassoort heeft bewezen vis te vangen: karpers van rond de 45lbs, en enorme barbelen en zeelten.

Het witvis assortiment van Advanta bevat onder andere de X5 serie met wedstrijd- en witvis hengels, met verschillende toepassingen voor dobbers en feeders. Daarnaast vind je binnen deze categorie onze geweldige lijn met RVS hengels, speciaal ontwikkeld voor specimen vissen zoals zeelt, brasem, baars, barbeel en kopvoorn. Aanvullend hierop hebben we een aantal fantastische nieuwe langsnetten ontwikkeld en onze X5 Coarse and Match Barrow, een ideale viskar. De altijd populaire en betrouwbare Ikon Centre Pin wordt tegenwoordig vergezeld door de Classic Black version, compleet met een verwijderbare line guard. Tot slot hebben we een klein maar uniek aanbod van vier lure hengels geschikt voor jig vissen, spinning of dropshotten in zoet of zout water. Vergeet ook niet om onze Shelter en bivvy lijn te bekijken, geweldige en betrouwbare producten voor aantrekkelijke prijzen.

De oorspronkelijke zoutwater serie biedt je de complete basis voor het zeevissen. Van een veilige en stevige tent, krachtige hengelsteunen en verstevigde bagage items, allemaal ontworpen om de zware omstandigheden aan het strand te kunnen weerstaan. Er zijn mooie plannen voor vele nieuwe producten om zowel ons huidige assortiment uit te breiden als jouw zeevis uitrusting.

Om jou zekerheid te bieden bij je aankoop, krijg je op alle producten een jaar garantie voor mogelijke fabrieksfouten en daarnaast is er natuurlijk altijd de legendarische after sales service van Angling Direct als back up.

Advanta biedt een geweldig assortiment aan basisproducten ontworpen en vervaardigd om aan de veeleisende normen te voldoen die een visser mag verwachten. Het assortiment biedt waardevolle producten met hoge prestaties om jouw visbeleving naar een ander niveau te tillen.

Angling Direct en Advanta –serious about your fishing.

Producten 1-12 van 281

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 281

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top