Bedchair Accessoires

Elke toegewijde visser die in is voor een lange sessie of overnachting in hun bivvy weet dat een stretcher op zich is niet alles wat je nodig hebt om wat slaap te krijgen, vooral wanneer het weer verandert en de temperatuur daalt. Bij Angling Direct hebben we een assortiment stretcher accessoires voor vissers om van de sessie te genieten.

Welke stretcher Accessoires heb ik nodig voor vissen?

Zoals het gaat bij de meeste visdisciplines, zul je lange tijd aan de oever besteden. Zorg ervoor dat je een aantal thermische covers of dekens voor je stretcher bij je hebt om ervoor te zorgen dat je warm bent wanneer de temperatuur begint te dalen. Je kunt ook verwarmde dekens en matrassen krijgen om je door de koudere visseizoenen te krijgen. Een hoes voor je stretcher is ook een goede zet als je een vochtig of koud bed wilt vermijden wanneer het tijd is voor een dutje! Naast warmte, kun je extra stretcher ondersteuning krijgen met items zoals beensteunen.

Geweldige Stretcher accessoires die aan de eisen van de hengelsport zullen voldoen worden gemaakt door merken zoals Nash, Avid Carp, Fox, Gardner en meer.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top