Weegschalen

Een belangrijk onderdeel van het wedstrijdvissen is het gewicht van een vol leefnet aan het einde van een wedstrijdsessie. Daarom spelen visweegschalen een grote rol in het visplezier, of het nu gaat om sportvissen of vissen op wedstrijdniveau! Om het wegen zo nauwkeurig mogelijk te houden is het verstandig om te investeren in een sterke, betrouwbare visweegschaal die je een goede indicatie geeft van het gewicht van een enkele vis of van de zwaarte van je volle leefnet!

Welke weegschaal heb ik nodig voor sport- en wedstrijdvissen?

Wedstrijdvissers zijn gewicht jagers, dus een weegschaal is van vitaal belang. Hoe nauwkeuriger, hoe beter en daarom kiezen veel wedstrijdvissers en sportvissers voor digitale displays in plaats van analoog. De weegschalen in deze sectie zijn ontworpen om het gewicht te bepalen van een volle leefnet, witvis of Karper en niet zozeer een groot exemplaar, dus je zult hier iets andere weegschalen vinden dan in de collecties karper- en Specialisme weegschalen.

Je kunt meer lezen over waar je op moet letten bij het kiezen van een weegschaal in onze koopgids op de AD-Blog.

Goede weegschaal merken om naar uit te kijken in de witvis en wedstrijd selectie zijn Reuben Heaton, Leeda, en Korda om er maar een paar te noemen. Deze merken begrijpen echt de logistiek op de oever, en alle weegschalen die wij op voorraad hebben zijn ontworpen om het zo gemakkelijk mogelijk te maken om je vis te wegen. Wij hebben niet alleen een eersteklas collectie weegzakken, maar ook een uitstekend assortiment weegaccessoires. Je kunt alles vinden van weegstangen tot statieven in dit gedeelte van onze online winkel en, nu je hier bent, waarom ga je niet even kijken bij onze ongelooflijke selectie van leefnetten om je set compleet te maken.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top