Paraplu's

Als Brits bedrijf dat bestaat uit fervente karpervissers, weten we precies hoe grillig het Britse weer kan zijn. Wat begint als een mooie dag kan snel veranderen bedompt en miezerig. Omdat wij niet willen dat een regenbuitje (of twee) een perfecte visdag in de weg staat, hebben wij altijd een paraplu bij ons op de oever. Daarom hebben we een hele reeks paraplu's en brolly systemen op voorraad, zodat je nooit meer een vleugje neerslag het spel aan de oever hoeft te laten stoppen.

Waarom is een visparaplu belangrijk?

Voor karpervissers met korte sessies, in de zon of in de regen, heb je een visparaplu nodig ter bescherming tegen de elementen die jezelf, aas en materiaal kunnen huisvesten. Visparaplu's kunnen worden bevestigd aan je stoel of spikes in de grond waardoor je je handen vrij hebt en minder ruimte inneemt dan een schuilplaats.

Wat moet ik op letten in een karper paraplu?

Al onze karper paraplu’s hebben een aantal kenmerken die het overwegen waard zijn als het gaat om het kiezen van de beste optie voor je schuilplaats aan de oever, zoals waterdichtheid, hoge kwaliteit stof, een reeks van maten, sterke structuren en verschillende soorten hengels.

Lees meer over deze kenmerken in onze Koopinfo voor Visparaplu's

Wat is de beste karper paraplu?

De beste karper paraplu is een keuze die afhangt van wat je van jouw visonderkomen verlangt. Afhankelijk van de visser en het gebruik, zal het afhangen van de vorm die je kiest, of het nu flatback, heremiet of draagbare koepel-type paraplu's! Wij, hier bij Angling Direct hebben een scala van merken die hoogwaardig paraplu’s, zoals Fox, Daiwa, Aqua, en nog veel meer te produceren! De meeste karper paraplu’s zijn in wezen een mini-bivvy, perfect als je half van plan bent om 's nachts buiten te blijven, maar zeker niet van plan bent om er een echt weekend van te maken.

We hebben ook een volledig assortiment van brolly systemen voor als het weer lijkt in te stellen voor een lange dag van wind en regen. Deze brolly systemen zijn verkrijgbaar met of zonder voorpaneel, wat betekent dat je het brolly systeem kunt kiezen dat het beste past bij jouw behoeften. Een brolly met een voorpaneel kan gemakkelijk worden omgezet in een kleine bivvy-achtige schuilplaats die perfect is voor een snelle overnachting, dus als je een visser die alleen kan vissen voor korte moment sessies, of die graag mobiel blijft op de oevers en niet wil sjouwen met een grotere bivvy structuur, zal ons assortiment van karper brolly systemen perfect zijn voor je.

Wil je meer weten over Karper Paraplu’s?

Zoals altijd, als je graag een beetje hulp bij het kiezen van je perfecte karper paraplu is er geen betere plek om te beginnen dan onze blog. We zijn voortdurend bezig met het beoordelen van de beste nieuwe visparaplu producten, dus als je op zoek bent naar een vonkje inspiratie waarom neem je dan niet een wandeling door ons blog archief? Als u persoonlijke hulp wenst, kun je ons klantenserviceteam bellen. Ons team helpt je graag met al je vragen over hengelsport.

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top