Stoelen

Hoe graag we ook zouden denken dat we aan de oever de ene na de andere vangst binnenhalen, de realiteit is vaak heel anders. De kans is groot dat de meeste tijd op de oever wordt doorgebracht zittend of staand, wachtend op een vis, dus waarom niet wachten in comfort?

Ons assortiment van gespecialiseerde visstoelen biedt het ultieme in zowel comfort en waar voor je geld. Ons assortiment visstoelen zorgt ervoor dat je je tijd aan de oever doorbrengt in luxe. Veel van de stoelen in ons assortiment hebben onafhankelijk verstelbare poten en modder voeten, zodat je de hele dag een stevige basis hebt, en het hebben van een grote hoeveelheid vulling voor ultieme lende ondersteuning, deze visstoelen zijn een ver verwijderd van je standaard tuin- of strandstoel.

Angling Direct streeft er altijd naar om de hengelsport voor iedereen toegankelijk te maken, en dit omvat alle aspecten van de sport. Dit is waarom onze stoelen in een scala van prijzen en stijlen komen. Van eenvoudige klapstoelen, tot accessoire stoelen met alle toeters en bellen en alles daar tussenin, er is echt een stoel voor elke visgelegenheid in onze indrukwekkende collectie.

Niet alleen dit, maar alle stoelen die we op voorraad hebben zijn ontworpen en geproduceerd door enkele van de meest bekende hengelsport merken die er zijn. We hebben stoelen van Daiwa, Korum en Fox, om maar drie van de ongelooflijke merken te noemen die we in voorraad hebben. Dit zorgt ervoor dat al onze stoelen zijn ontworpen door vissers, voor vissers, dus je krijgt een kwaliteitsuitrusting, ongeacht je budget.

Als je meer informatie wilt over een van de producten die we in ons assortiment van gespecialiseerde visstoelen hebben, bel dan ons klantenserviceteam. Ons team is beschikbaar voor een vrijblijvend gesprek over elk aspect van je ervaring met ons en kan je helpen met al je benodigdheden.

Angling Direct: Serious about your fishing…

Producten 1-12 van 73

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 73

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top