Korum

Producten 1-12 van 202

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 202

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

De slogan van Korum “Fishing Tackle Made Easy” vat de drive van het merk mooi samen. Korum wil tackle van hoge kwaliteit produceren voor de hobbyvisser en snapt als geen ander dat vissen bedoeld is als een plezierige hobby. Daarom wil het merk de viservaring verbeteren door middel van materiaal dat makkelijk is in het gebruik, gemaakt vanuit een praktisch oogpunt en daarbij ook betaalbaar is.

Korum ontwikkelt tackle voor alle productgroepen, dus is er voor ieder wat wils, of je interesse nu ligt bij enkele dagen karpervissen op commerciële wateren of dat je specifiek gericht gaat vissen op grote wateren of rivieren. Van bagage items en tackle boxen, stoelen en stretchers, kleding en fish care tot onderlijn accessoires en hengelsteunen, hengels en molens, netten en hair rigs, Korum maakt het allemaal.

Korum is betrokken bij de “I Love Fishing” campagne om de hengelsport te doen groeien. Vissen is in de UK al een van de meest uitgeoefende sporten, maar Korum wil de hengelsport nog toegankelijker maken, met name voor de volgende generatie. Vissen is een levensstijl en een prachtige manier om de hele familie naar buiten te krijgen, de natuur in. Vissen leert ons niet alleen meer over onze omgeving, maar leert ons ook om meer respect voor de natuur te krijgen en de schoonheid ervan in te zien. Korum heeft een jaarlijks viskamp opgericht waarbij vissers van alle leeftijden en niveaus worden uitgenodigd om een dag te vissen op een water samen met iedereen die dan ook maar iets wil leren over de sport.

De Club Korum kits zijn samengesteld om nieuwe ambitieuze vissers snel aan een uitrusting te helpen. Elke kit bevat een 45 minuten durende dvd die elk item toelicht en tips en tricks voor het gebruik geeft. De Dvd’s worden allemaal gepresenteerd door een ervaren visser, zoals Nigel Botherway en voormalig wereldkampioen Tommy Pickering, dus leer je het van de allerbesten. De kits zijn samengesteld om nieuwe vissers te helpen bij het starten en samenstellen van hun uitrusting, wat best ingewikkeld kan zijn. De kant en klare kits zijn allemaal gericht op een specifiek manier van vissen en zorgen ervoor dat het beginnen met vissen heel erg gemakkelijk wordt. Korum richt zich op deze manier op vissers van alle leeftijden die helemaal nieuw zijn in het wereldje en beveelt je de beste producten aan.

Op de Club Korum website is ook informatie te vinden over familie vissen en kindvriendelijke wateren zodat het hele gezin mee kan tijdens een dagje vissen.

Korum heeft niet alleen een team aan topvissers die presenteren op de Dvd’s, maar raadpleegt ook de beste vissers van de wereld binnen elke discipline. Zo zijn deze experts adviseurs voor Korum bij het ontwikkelen van nieuwe producten om tot een eindproduct te komen die zij zelf graag aan hun collectie zouden willen toevoegen. Als een product goed bevonden is door de beste, dan is het ook goed genoeg voor Korum. Ook heeft iedere specialist zijn eigen gewenste technieken en daarom presteren de producten van Korum over de gehele linie. In de blog van Korum kun je artikelen vinden van de experts die exact uitleggen hoe zij de nieuwe producten toepassen die elk seizoen gelanceerd worden.

Tot slot brengt Korum een magazine uit die jou op de hoogte houdt van alle nieuwe producten en het laatste nieuws binnen de hengelsport. Je kunt dit magazine gratis meenemen bij elke winkel die Korda producten verkoopt.

To top