Weegschalen

De meeste moderne karpervissers zijn gewicht jagers, of ze het nu willen toegeven of niet, dus een weegschaal is een onmisbaar stuk gereedschap. Als fanatieke karpervissers weten we hoe belangrijk het is om te investeren in een weegschaal die lang meegaat op de oever en die keer op keer nauwkeurige metingen geeft.

Welke weegschalen heb ik nodig voor het karpervissen?

Of je nu een traditionalist bent die graag de naald rondziet zwaaien op een analoge weegschaal wanneer je je karper ophangt, of je bent een technerd visser die houdt van de nauwkeurigheid van een digitale weegschaal, weegschalen zijn allemaal ontworpen om het gewicht van elke karper die je erin stopt meer dan aan te kunnen, evenals waterdicht te maken omdat ze onvermijdelijk nat zullen worden van je spetterende vissen.

Karper weegschalen zijn er in verschillende prijsklassen en worden gemaakt door enkele van de beste fabrikanten op dit gebied. Wij hebben weegschalen van Reuben Heaton, Korda, Korum en Saber om er maar een paar te noemen. Deze merken hebben echt verstand van vissen, en alle weegschalen die we op voorraad hebben zijn ontworpen om het wegen van je vis zo gemakkelijk mogelijk te maken. We hebben ook een uitstekend assortiment weegaccessoires. Ook hier vind je alles van weegstangen tot statieven.

Voor een optimale verzorging en weging van je vis, kun je kijken in de sectie Karper Vis Verzorging voor een eersteklas collectie weegbanden om je set compleet te maken. Lees meer over weegschalen voor de hengelsport in onze infogids op de AD-blog.

Producten 1-12 van 59

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 59

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top