Waders & Laarzen

Als het gaat om witvis en wedstrijdkleding, behoren vislaarzen tot de meest essentiële producten in de garderobe van een sportvisser. Met Angling Direct's collectie van waterdichte vislaarzen te koop, je hoeft je geen zorgen te maken over natte voeten en je schept nog een vis in het net! Je zult misschien merken geen waadpakken in dit deel van de site en dat is te wijten aan het gebrek van het waden voor het witvis en wedstrijdvissen. Voor de volledige collectie van waadpakken,klik hier.

Wat voor schoenen heb ik nodig bij het witvis en wedstrijdvissen?

Of je nu op zoek bent naar een paar eenvoudige laarzen of de laatste technologische ontwikkelingen op het gebied van ademende sportschoenen, al het schoeisel hier is gemaakt rekening houdend met de sportvisser. Dit betekent waterdichtheid, versterkte zolen, goede grip en ook stevige veters, ondersteuning van de enkels en nog veel meer!

Alle visschoenen zijn geschikt om op gladde oevers of lastig terrein te staan en zijn gemaakt door merken die dit begrijpen. Met merken als Skee Tex, Ron Thompson, Preston en Daiwa kan je er zeker van zijn dat deze waadpakken en schoenen van hoge kwaliteit zijn.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top