Rod Pods

Bij karpervissen wil je niet de hele tijd bezig zijn om je hengels in de perfecte positie te houden. Dit doe je het beste op een Rod Pod voorzien van een beetmelder of op losse steunen (ook wel banksticks genoemd) eventueel in combinatie met een buzzerbar! Je kunt zelf kiezen wat je fijn vindt. De één gebruikt het liefst losse banksticks en zet zijn hengels uit elkaar, de ander heeft de hengels het liefst dicht op elkaar staan en gebruikt hiervoor een rod pod.

Met behulp van een rod pod zorg je er eenvoudig voor dat de hengels in de goede opstelling staan, door de verdeling op de buzzer bars liggen de hengels precies even ver uit elkaar. Zo hou je altijd het overzicht en raakt er niets in de war. Op de voorste buzzer bars schroef je de swinger en beetmelder. Op de achterste steun monteer je een achtersteun. Deze zorgt ervoor dat je karper hengel niet van de buzzerbar af vliegt bij een aanbeet.

Wat heb ik nodig bij een karper rod pod?

Karpervissers gebruiken meestal meerdere hengels vissen en er zijn veel rod pods in verschillende uitvoeringen die plaats bieden aan 1 tot 4 hengels. Het is lastig bepalen wat de beste rod pod is. Dit is in de meeste gevallen namelijk een persoonlijke voorkeur, de rod pod moet namelijk wel passen bij jou. Rod pods zijn verkrijgbaar in veel verschillende varianten, elk met een eigen doel. Veel rod pods voor het karpervissen zijn compact, gemaakt van lichtgewicht materialen en hebben uitklapbare poten die gebruikt kunnen worden op zowel zacht als hard terrein of beide, zodat je een stabiele karper hengel set-up hebt op elke oever of platform.

Of je nu met één, twee, drie of meer hengels tegelijk vist, er zijn genoeg karper Rod Pods die aan je wensen voldoen. Omdat je rod pod niet alleen je hengels, maar ook je beetmelders, hangers en swingers kunnen bevatten is het verstandig om een stevige kwalitatieve rod pod te kopen. Dan voorkom je onnodige beschadigingen aan je materiaal. Al onze rod pods zijn afkomstig van de belangrijkste merken die je kunt vertrouwen, waaronder JRC, Prowess, Leeda, Fox, Sonik en Prologic. Niet alleen kopen we al onze rod pods van topmerken, maar we streven er ook naar om ze tegen de best mogelijke prijs aan te bieden.

Tip: Om te voorkomen dat je hengel van je steun vliegt kun je het beste het eerste oog van je karper hengel voor de beetmelder plaatsen.

Producten 1-12 van 73

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 73

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top