Weegschalen

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Afhankelijk van waar je vist, heb je ook als zeevisser een weegschaal of een meetlat nodig om te bepalen welke vissen je kunt houden en welke terug de zee in moeten. Omdat sommige vissoorten te maken hebben met afnemende aantallen, is het van belang dat je controleert wat de minimummaten en -gewichten zijn voordat je op pad gaat voor een zeevissessie. We hebben zowel analoge als digitale weegschalen. Geef je de voorkeur aan een snel, nauwkeurig resultaat van het gewicht van je vis, dan is een digitaal exemplaar een uitstekende keuze.

Veel digitale weegschalen zijn makkelijk in gebruik met 2 of drie knoppen, waarmee je ze aan- en uit kunt zetten, kunt schakelen tussen verschillende meeteenheden (kilo’s of lbs) en kunt resetten voor je volgende vis.

Topmerken voor weegschalen voor het zeevissen zijn Berkley en Reuben Heaton. Met deze merken koop je weegschalen die niet alleen de activiteiten van het vissen kunnen bijbenen, maar ook bestand zijn tegen het zeewater. Sommige weegschalen bedoeld voor zoetwater, zijn minder geschikt voor zeevissen, dus het is belangrijk dat je de instructies van je product bekijkt. De weegschalen die je in onze zeeviscategorie vindt, zijn allemaal betrouwbaar en ideaal voor het zeevissen.

To top