Paraplu's

In tegenstelling tot de gewone paraplu is een visparaplu gemaakt om de elementen te weerstaan, of het nu regent of zonnig is. Er hangt misschien een prijskaartje aan, maar dit betekent niet dat een plotselinge windvlaag je paraplu binnenstebuiten keert of dat er na de derde regenbui een lek ontstaat. Met een gespecialiseerde visparaplu, word je beschut tijdens die korte sessies in specimen vissen zonder de zorgen dat je bedekking tegen de elementen je faalt.

Het weer gaat meestal gepaard met af en toe een regenbui en af en toe een zonnige periode. Beide elementen maken een paraplu noodzakelijk. Een beetje regen op jou en je uitrusting kan je zowel vochtig als koud maken voor een sessie terwijl de zon die op je hoofd slaat je een hitteberoerte kan bezorgen en de achterkant van je nek ernstig kan verbranden! Dus zelfs als je van plan bent om slechts een paar uurtjes te vissen, wees voorbereid als het weer kan veranderen in een oogwenk! Wij hebben een reeks paraplu's, waaronder paraplusystemen. Dit zijn visparaplu's met stormkanten. De zijkanten worden vaak op je terrein vastgepind en bieden net dat beetje extra bescherming tegen de elementen. De regen valt nooit direct en dus zijn deze zijkanten geweldig wanneer de regen onder de paraplu op een visser afkomt.

Wij hebben ook lichtgewicht visparaplu's op voorraad voor de reizende gespecialiseerde visser die niet te veel wil toevoegen aan de transportkar! Ondanks het feit dat de paraplu's licht in gewicht zijn, ze doen op geen enkele manier afbreuk aan de kracht van de paraplu tegen winderige omstandigheden. Veel van de visparaplu’s in deze sectie hebben een spike aan het einde van de stok. Deze spike is gemaakt om direct in de grond in te gaan, wat betekent dat je paraplu een stevige set-up krijgt.

Je standaard paraplu zal niet overal groot genoeg om adequaat te dekken zowel jou en je vitale onderdelen van de aanpak en dat is de reden waarom de meeste visparaplu’s, zoals de Korum vissen paraplu's, komen in maten van meer dan 50" dus ze zijn meer dan in staat van het houden van zowel jou en je visspullen mooi en droog.

Wij hebben ook een volledig assortiment van paraplusystemen voor wanneer het weer niet veranderd voor een lange dag van wind en regen. Deze paraplusystemen zijn verkrijgbaar met of zonder voorpaneel, zodat je een paraplusysteem kunt kiezen dat het beste bij je behoeften past. Een paraplu met een voorpaneel kan gemakkelijk worden omgezet in een kleine bivvy-achtige schuilplaats die perfect is voor een snelle overnachting, dus als je een visser die alleen kan krijgen op het water voor korte sessies op een moment, of die graag mobiel te blijven op de oevers en niet te verzanden met een grotere bivvy structuur, zal ons assortiment van karper paraplusystemen zijn perfect voor je.

Zoals altijd, als je een beetje hulp nodig hebt bij het kiezen van je perfecte karper paraplu, is er geen betere plek om te beginnen dan onze blog. We zijn voortdurend bezig met het beoordelen van de beste nieuwe producten uit de paraplu wereld, dus als je op zoek bent naar een vonkje inspiratie, waarom neem je dan geen kijkje in ons blogarchief? Als je persoonlijke hulp wenst, kun je ons klantenserviceteam bellen. Ons team helpt je graag met al je vragen over hengelsport.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top