Terminal Tackle

Naast een karper hengel en molen heb je nog wat meer producten nodig om te vissen. Deze producten noemen wij in de hengelsport ‘klein materiaal’ of end tackle Denk bijvoorbeeld aan de haak zelf, maar ook aan zaken als wartels, clips, lood en ga zo maar door. Afgezien van het aas zal dit het enige deel van je karper vismateriaal zijn dat in contact komt met de karper in het water en moet dus tiptop zijn.

Voor elke tak van de hengelsport heb je klein materiaal nodig in je tuig/rig. Of je nu op witvis, zeevis, karper of roofvis vist. Je kunt het systeem met klein materiaal zo ingewikkeld maken als je zelf wilt. Niet alleen in het karpervissen is klein materiaal zo’n belangrijk onderwerp. Zelfs wanneer je met je strandhengels naar de kust trekt, of met je feederhengel naar het grote kanaal, klein materiaal is belangrijk en maakt echt het verschil in je visserij. Het is niet voor niets dat de laatste meter van je tuig/rig de belangrijkste meter wordt genoemd.

Welke eindmaterialen heb ik nodig voor het karpervissen?

Of je nu op zoek bent naar de perfecte feeder of spod om het visaas direct bij de vis te krijgen, je op zoek bent naar een eerste klas haak of het gemak van een kant en klare rig, wij hebben de karper benodigdheden voor je volgende sessie. We hebben ook lood, lood clips, wartels, werppijpen, hairstops en nog veel meer, allemaal gemaakt met karpervissen in gedachten! Veel van het karper klein materiaal zal in gedempte tinten komen, zoals zwart, bruin en donkergroen om niet op te vallen op de bodem.

Lees meer over de essentiële Karpervissen Klein Materiaal lijst over op de AD-blog.

Angling Direct heeft het grootste assortiment van klein materiaal, met merken zoals Nash, Fox, RidgeMonkey, PB Products, Gardner en Korda die een aantal van het beste klein materiaal in de karper industrie produceren, en we zijn er trots op dat we deze, en vele anderen, in ons uitgebreide assortiment hebben.

Producten 1-12 van 1047

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 1047

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top