Bedchairs

Als je aan de oever van de rivier bent, is je bivvy je onderkomen en biedt je bescherming tegen de elementen, dus een topkwaliteit stretcher zal die ervaring alleen maar verbeteren. Een stretcher voor het vissen is een verstelbaar bed waar je heerlijk op kunt slapen.

Waar op te letten in een stretcher

Vissers investeren in stretchers in plaats van te slapen in een slaapzak op de vloer van hun bivvy om een comfortabele, warme rust tussen de vissessies te garanderen. Een stretcher heeft meestal zes of meer poten, om het gewicht gelijkmatig te verdelen, aan elk uiteinde en in het midden. Als je veel op een stretcher slaapt, heb je een stevige, gewatteerde matras nodig die je lichaam ondersteunt. Bij de aankoop van een stretcher is het ook een goed idee om te kijken naar het bedframe, de matras, de scharnieren, de poten en de modderpoten.

Om te begrijpen hoe elk kenmerk een voordeel is voor de hengelsport, lees onze Stretcher Koop Advies.

Deze stretcher sectie is uitsluitend bevolkt door de toonaangevende merken van de wereldwijde leiders zoals: Trakker, Prestige, JRC en zo vele andere namen van vergelijkbare hengelsport afkomst en bekwaamheid. Naast het bieden van maximaal comfort tijdens lange visreizen, beschikken de beste stretchers op de markt over een gezonde lende ondersteuning en houdingscontrole om die veelbetekenende pijnen gerelateerd aan lange vissessies te elimineren.

Producten 1-12 van 81

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 81

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top