Waders & Laarzen

Wij vissers brengen al onze tijd aan de rand van het water door, dus is het logisch dat we van tijd tot tijd natte voeten moeten krijgen. Als het gaat om viskleding, zijn waadpakken en laarzen een van de meest essentiële producten in de garderobe van een visser.

Welke Waadpakken en Laarzen heb ik nodig voor het karpervissen?

Waadpakken zijn allemaal ontworpen om zich onder water staande te houden. Of het nu dij-hoge waders, borstwaders, waadlaarzen, taille waders, waadbroek of een hele waadpak, er is altijd iets waterdichts om je droog te houden bij het karpervissen op de oever. Je kunt over de kenmerken waarop je moet letten bij het kopen van waadpakken lezen in onze speciale gids op de AD-blog.

Ons assortiment van schoenen omvat alles van sportschoenen en wellington laarzen, tot warme wandelschoenen voor zwaar gebruik. Alle schoenen zijn ontworpen met vissers in het achterhoofd, met versterkte zolen zodat alles geschikt is om op gladde oevers of lastig terrein te staan, en velen van hen zijn volledig waterbestendig.

Goede waadpakken en laarzen worden gemaakt door merken die weten hoe ze vissers moeten beschermen tegen het klimaat in Europa. Grote merken van waadpakken en laarzen zijn Vass, Fox, Skee-Tex, Nash, Daiwa en nog veel meer. Al deze merken zijn ruim voorradig, hier bij Angling Direct.

Producten 1-12 van 44

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 44

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top