Voerboten

Voerboten zijn een onmisbaar instrument voor roofvissers die graag vissen op, of liever in de buurt van, zeer drukke stekken. Een zeer drukke stek zal vaak resulteren in het afschrikken van vis naar meer 'onvindbaar' gebied. Echter, met de juiste uitrusting van een voerboot, zul je in staat zijn om toegang te krijgen tot die voorheen onbereikbare gebieden.

Met voerboten kun je veel meer doen dan alleen nauwkeurig aas verdelen, je kunt je tuig nauwkeurig naar de roofvis in kwestie brengen door het gebruik van een voerboot. Angling Direct heeft een voorraad van voerboten voor snoek en roofvissers uit alle beste merken op de huidige markt, en ons assortiment beschikt over een groot aanbod van het populaire Angling Technics.

Ons assortiment omvat alleen voerboten maar ook voerboten met extra ingebouwde functies zoals echo-sounders en Fish finders, om je onder het wateroppervlak te laten kijken en snel en gemakkelijk je prooi te lokaliseren.

We hebben ook een volledig assortiment accessoires voor voerboten op voorraad, waaronder vervangende accu's, spotjes voor het vissen bij weinig licht, en oplossingen voor het opladen met zonnepanelen.

Wij begrijpen dat een voerboot een grote investering kan zijn, daarom hebben wij een lening systeem. Het verkrijgen van rentevrije financiering is nog nooit zo eenvoudig geweest, gewoon afrekenen zoals je normaal zou doen, selecteer de financiële betalingsoptie, vul ons formulier in en krijg direct goedkeuring online! Omdat ons direct lening systeem rentevrij is, kun je je aflossingen ook nauwkeurig budgetteren. Op deze manier kun je de voordelen van een voerboot nu meteen ervaren, in plaats van over een bepaalde periode te moeten sparen voor een product waar je zo naar verlangt.

Mocht je nog vragen hebben over onze voerboten of over ons systeem van direct lening, dan staat ons klantenserviceteam voor je klaar. Alle telefoontjes worden intern afgehandeld, en ons team is beschikbaar voor een vrijblijvend gesprek over alle aspecten van het bestelproces.

Angling Direct: Serious about your fishing…

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top