Kleding

Dankzij zijn lange kustlijn, biedt Nederland veel mogelijkheden tot zeevissen. Om die reden hebben we een grote collectie zeeviskleding die bestand is tegen alle weersomstandigheden.

Bovenaan de lijst van kleding voor zeevissers staan mutsen en petjes (zowel voor de zomer als in de winter), thermobroeken, hoodies, waterdichte jassen en warmtepakken. Ook handschoenen zijn een belangrijk kledingstuk, ook als het zonnig is. Veel zeevissen hebben scherpte tanden en stekels waartegen je je handen moet beschermen. Zorg er dus voor dat je handschoenen van goede kwaliteit zijn, zodat je huid goed beschermd blijft.

We hebben kleding voor zowel bootvissen als strandvissen. Of je nu op zoek bent naar een waadpak om je droog te houden terwijl je jezelf in de branding begeeft of een volledig drijfpak, zodat je ook op volle zee veilig bent, wij hebben wat je zoekt.

Het vissen in zoutwater brengt zijn eigen uitdagingen voor fabrikanten met zich mee. Niet alleen moeten ze rekening houden met de gebruikelijke omstandigheden (wind, water etc.), maar ze moeten hun kleding ook aanpassen op zowel de ruwere omstandigheden langs de kustlijn als het bijtende zoute water. Met merken als Sundridge, Skee-Tex en Vass zit je altijd goed!

Producten 1-12 van 17

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Producten 1-12 van 17

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
To top