Aas Accessoires

Wij, hier bij Angling Direct hebben veel tijd en moeite geïnvesteerd in de creatie van een uitgebreide reeks aas accessoires die de basis dekken, en of je nu op zoek bent naar een nieuwe aashengel of een manier om uw aas te verzamelen zonder uw handen vies te maken, wij hebben de voorraad.

We zijn verheugd om onze naam te verbinden aan een selectie van aas accessoires afkomstig van een van de beste merken in de wereld van vandaag. Ons assortiment bevat de nieuwste en beste producten van Cygnet en Fox, die bekend staat om zijn jarenlange reputatie in de visgemeenschap. We hebben ons assortiment samengesteld door alleen die producten te selecteren die we zelf ook graag zouden gebruiken - vissen is zowel onze passie als onze business.

Met de juiste uitrusting zijn er werkelijk geen grenzen aan hoe ver je vistalent je kan brengen. Het is algemeen bekend dat vissen erg wispelturig kunnen zijn als het gaat om hun aasvoorkeuren, dus met ons assortiment aasaccessoires kun je de vissen voorblijven en ze voortdurend voorzien van verleidelijk aas om je kansen op een geweldige vangst zo groot mogelijk te maken.

In ons assortiment aasaccessoires streven we ernaar om het maken, bereiden en voeren van aas te vergemakkelijken. Een geweldig hulpmiddel in onze aas accessoire collectie zijn de vislepels, perfect voor het uitzoeken, mengen van die snoek aas in je emmer of aas doos. Je kunt een aaslepel gebruiken om uw gewenste stek voor te azen en de snoek naar binnen te lokken.

Het koppelen van een aaslepel aan een aashengel is een geweldige methode om verder weg te komen waar de schuwere soorten liggen. Een langere steel maakt het ook moeilijker om het gewicht van het aas te controleren, maar Cygnet is twee stappen vooruit en heeft een dobber ontworpen om aan de hengel toe te voegen zodat het gewicht van de hengel, de lepel en het aas lichter is en gemakkelijker te handhaven.

Angling Direct staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Onze blog bevat uitgebreide aasinfo, geschreven door de beste vissers in ons team, dus als je op zoek bent naar innovatieve nieuwe aasideeën hoef je niet verder te zoeken.

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top