Zitkisten

We hier bij Angling Direct kunnen dagenlang praten over de vele voordelen van een zitkist van goede kwaliteit. Hun dubbele functie als viskoffer en zitplek voorkomt niet alleen dat je je favoriete vismateriaal vergeet, maar zorgt ervoor dat je altijd een plek hebt om comfortabel te zitten!

We weten dat zeevissers graag een breed scala aan uitrusting bij zich hebben, maar tegelijkertijd niet altijd de mogelijkheid hebben om hun materiaal ook makkelijk te vervoeren, zoals hengelaars die vissen in zoetwater. Dit is met name het geval voor vissers die vissen op rotsachtige ondergronden en andere moeilijk bereikbare plekken. Daarom hebben al onze zitkisten grote bakken met draaghandvatten en zijn ze goed bestand tegen ruwe, grinatachtige ondergronden, zoals op het strand, en dankzij de handvatten zijn ze makkelijk over langere afstanden te vervoeren.

Voor bootvissers hebben we zitkisten die gemaakt zijn van plastic, waardoor ze een duurzaam, waterdicht alternatief zijn voor traditionele bagage en ook enkele praktische voordelen met zich meebrengen.

Enkele topmerken waarvan we zitkisten in ons assortiment hebben, zijn Daiwa en Shakespeare. Zo ben je altijd verzekerd van een kwaliteitsproduct.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top