Visverzorging

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Wedstrijdvissen en witvis vissen zijn een van de meest populaire vormen van hengelsport. Als je nieuw bent in de sport, of gewoon een opfrisser van de basis nodig hebt, zal deze pagina alles behandelen wat je nodig hebt om voor je vangsten te zorgen tijdens een wedstrijdvissessie. We bekijken een aantal essentiële visverzorgingsproducten en -merken die elke wedstrijdvisser in zijn uitrusting zou moeten hebben. Laten we beginnen!

Welke visverzorgingsproducten heb ik nodig voor het witvis vissen?

Hoewel wedstrijdvissen en witvis vissen veel sneller gaan dan de andere visdisciplines, hebben sportvissers toch een aantal essentiële producten nodig om te controleren of hun vangsten in goede conditie zijn na een vermoeiende visactie, voordat ze in het leefnet worden gelegd of worden teruggezet in het water. Visverzorgingsartikelen die in je visspullen zouden moeten zitten zijn een onthaakmat, een hakensteker (om ingeslikte haken te verwijderen), weegzakken en -net, een wateremmer en antiseptische spray voor de behandeling van eventuele verwondingen aan de vis.

Topmerken op het gebied van visverzorging zijn Daiwa, Prologic, Leeda, Matrix, Maver en nog veel meer! Je kunt ook nog meer visverzorgingsartikelen vinden op de hoofdpagina over visverzorging en informatie over visverzorging op de blog van Angling Direct.

To top