De Top 5 Visrugzakken voor 2021

Deze inzending is geplaatst op door

De Top 5 Visrugzakken voor 2021

De laatste jaren hebben visrugzakken een grote gedaanteverandering ondergaan. Waar je enkele jaren geleden nog niet te onderscheiden was van de gemiddelde backpacker in Thailand met zo’n rugzak op je rug, bestaan er tegenwoordig tal van rugtassen die niet alleen van hoge kwaliteit zijn, maar er ook nog een beetje behoorlijk uitzien. Geen grote, vormeloze, uitgelubberde bult op je rug meer, maar een nette rugtas die niet zou misstaan in een training van het Korps Commandotroepen.

Ben je nog op zoek naar een rugzak voor je visavonturen in 2021? Dan ben je hier aan het juiste adres! Hieronder bespreken we onze top 5 visrugtassen.

Nash Scope OPS Rugzak — Militaire precisie

Nash neemt het ontwerpen en ontwikkelen van bagage uiterst serieus en heeft de laatste jaren grote stappen gezet. Niet alleen het fraaie uiterlijk van de Nash Scope OPS rugzak is met zorg vormgegeven, in zijn handig geplaatste zakken en vakken berg jij je spullen op met militaire precisie. Met al dit vernuft is deze rugtas een van de beste die er is.

De Scope OPS heeft een EVA voorvak dat je kunt uitklappen en daarmee ook dienst doet als werktafeltje voor het klaarmaken van je haakaas. Als je de tas openritst, heeft hij aan een kant twee grote vakken met een stevige divider om je materiaal in op te bergen. Aan de andere kant vind je een vak met een rits en een klein koelvak waar je zowel je aas als je eigen lunch in kunt bewaren. Het draagharnas kun je volledig aan jezelf aanpassen en de tas heeft een waterafstotende hoes die je dicht kunt ritsen, waardoor je draagharnas netjes schoon blijft. Aan de zijkant van de tas vind je acht lussen waar je je beetmelders en banksticks in kunt opbergen.

Nash Scope OPS

Vass Dry Fishing Rugzak Edition 3 — Voor de avonturier

Van de experts in waadpakken, Vass, verwacht je niets dan de allerbeste waterdichte materialen. Dat is precies waar de Dry Fishing rugzak van gemaakt is, zoals de naam al doet vermoeden. Wanneer de wolken zich samenpakken als jij op het punt staat om op weg te gaan naar de waterkant, is deze rugtas geen overbodige luxe als je graag al je waardevolle spullen en meest belangrijke visgerei droog wilt houden.

Er zijn veel visrugzakken op de markt en vrijwel geen daarvan is volledig waterdicht en slijtvast. Vass heeft veel onderzoek gedaan en heeft uiteindelijk deze Vass Dry Rugzak ontwikkeld. Deze rugzak combineert een stevig ontwerp met waterdichte bescherming voor je materiaal en veel draagcomfort voor jou. Met deze rugtas is het aanschaffen van losse regenhoezen verleden tijd!

Vass Dry Fishing Edition 3

Trakker DPM 50 Ltr Rugzak - Capaciteit is koning

Als je een van die hengelsporters bent die graag met al het mogelijke materiaal van huis gaat, is de Trakker 50 Ltr de rugtas voor jou. Deze tas heeft meer dan genoeg ruimte voor al die “voor het geval dat” spullen, waardoor je minder op en neer hoeft te lopen naar je auto als je eenmaal op je visstek bent aangekomen.

Met de stijlvolle DPM-print en de naam van Trakker op het voorvak, is deze tas sowieso geen miskoop. Deze editie met DPM-print vind je nergens anders, hij is exclusief verkrijgbaar bij Angling Direct.

Trakker DPM 50 Ltr

Greys Prodigy Tackle Base Rugzak - Vakken, vakken en meer vakken

Net als de Trakker rugzak biedt deze Greys Prodigy Tackle Base rugtas je veel ruimte, maar is het makkelijker om overzicht te bewaren over je spullen. Dankzij de grote hoeveelheid aparte zakken en vakken is het voor jou makkelijker om het juiste materiaal tevoorschijn te halen dan wanneer je moet gaan rommelen in een groot hoofdvak.

Het hoofdvak is ideaal voor het opbergen van kleding of kookspullen. Zo heb je alles bij de hand om een kop koffie te zetten voor de rustige momenten, maar kun je je ook snel omkleden mocht het weer opeens omslaan, of je nu in allerijl je regenkleding tevoorschijn moet halen, of je dikke trui verwisselt voor een dunner exemplaar. Het grote voorvak is ontworpen om de Prodigy Klip-Lok Tackle Base doos in te bewaren, maar je kunt er ook andere opbergdozen van vergelijkbare grootte in kwijt. Dankzij een geïsoleerd vak voor je aas ben je ervan verzekerd dat al je ingrediënten vers en in perfecte staat bewaard blijven, zodat je direct die grote karper kunt lokken zodra je bij het water bent.

De zachte mesh vakken aan de binnenkant zijn uitermate geschikt voor het opbergen van kwetsbare spullen, zoals camera’s, beetmelders en sonarapparatuur, en andere waardevolle spullen als autosleutels, portemonnees en mobiele telefoons. In zes zijvakken aan de buitenkant — twee kleine, twee medium en twee grote vakken — kun je al je tuig, gereedschappen en accessoires kwijt, naast je eten, drinken en wat persoonlijke eigendommen.

Greys Prodigy Tackle Base

Thinking Anglers Camfleck Rugzak - Stedelijk gemak

Met zijn rigide ontwerp en relatief kleine maat is de Thinking Anglers Camfleck dé rugzak voor hengelaars die zich richten op korte vissessies langs de kades in stedelijke centra. Met zijn camouflagepint springt deze tas ook zeker in het oog.

Ondanks zijn geringe grootte, heeft de Camfleck rugtas een aantal vernuftige eigenschappen, zoals bankstickhouders en handig geplaatste binnenvakken. Dankzij zijn vorm blijft de tas rechtop staan zonder ondersteuning en kan hij gebruikt worden als tafeltje in je bivvy. Het vak bovenop bevat een uitneembare tray die zich uitstekend leent voor het bewaren van je autosleutels en mobiele telefoon.

Thinking Anglers Camfleck

To top