Toggle Nav

Greys Prodigy Visgerei Basis Rugzak

Op voorraad
SKU
HGC101103115
 • Gevoerde schouderstraps
 • 2 medium zijvakken
 • Gentegreerde zachte vakken
 • 2 grote zijvakken
 • Extra groot voorvak voor een visgereibox
 • Geïsoleerd aascompartiment
 • 2 kleine zijvakken
 • Groot hoofdvak
 • Bevestigingspunten voor Prodigy Onthaakmat
 • Rug support en band voor om je middel
 • Verstevigde onderkant
 • Gewicht: 1.4 kilo
€ 65,48
Spaarpunten U verdient 65 Punten met dit product.

Als je echt ervaring hebt in het karpervissen, dan weet je dat het enorm vermoeiend kan zijn om je uitrusting van en naar de waterkant te slepen. Met name bij langere sessies, wanneer je een grotere uitrusting bij je hebt, kan dit soms vervelend zijn. Soms ook bij het wedstrijd vissen, kom je in de situatie terecht waarbij je snel de juiste items moet vinden om binnen no-time te kunnen vissen. Dit kan het verschil maken tussen succes of een nederlaag!

Met de Prodigy Visgerei Basis Rugzak van Greys, hoef je je nooit meer zorgen te maken over het thuislaten van items. Deze tas is afgeladen met zakken, die meer dan genoeg ruimte bieden voor zo ongeveer alles wat je maar kunt verzinnen. Zo kun je binnen no-time bij de juiste spullen!

Het grote hoofdvak is ideaal voor kleding en kookartikelen, zodat je altijd snel en eenvoudig een maaltijd of een kop thee kunt maken of gemakkelijk kunt wisselen naar bijvoorbeeld een cool t-shirt of regenkleding, als de situatie daarom vraagt. Het grote vak op de voorkant van de tas is ontworpen om te gebruiken met de Prodigy Klip-Lok Visgerei Basis Box, maar ook gelijkwaardige visgereiboxen passen in dit vak. Een geisoleerd aasvak zorgt ervoor dat alle ingrediënten in je aas zo vers mogelijk en in topconditie blijven, klaar om de onderwater wereld te verrassen met wat lekkers.

De zachte mesh zakken bieden ruimte voor kwetsbare items zoals camera’s, beetmelders, dieptemeters maar ook voor andere waardevolles pullen zoals sleutels, je portemonnee, telefoon en ga zo maar door. In totaal zijn er zes zijvakken: twee kleine, twee van middelgroot formaat en twee grote. Deze zijvakken zijn perfect voor accessoires of bijvoorbeeld snacks, drinken of andere persoonlijke items.

Greys heeft bij deze tas werkelijk aan alles gedacht. Als aanvulling op het grote aantal opbergmogelijkheden die hiernaast werden beschreven heeft de tas ook bevestigingspunten voor de Prodigy Onthaakmat, zodat je altijd een bescherming bij je hebt om de vissen op te leggen. De zachte, verstelbare gespen maken de tas eenvoudig te dragen en de verstevigde achterkant voorkomt dat je visgerei items in je rug gaan prikken. De rugzak zelf weegt slechts 1.4 kilo, dus je kunt hem tot aan de rand vullen zonder dat deze erg zwaar wordt. De verstevigde onderkant zorgt ervoor dat de rugzak altijd heel zal bijven, ongeacht hoe vol je hem stopt!

De locatie van sommige stekken maakt het soms onmogelijk om met een transportkar naar de stek te gaan. Bij dit soort situaties is de Visgerei Basis Rugzak ideaal, omdat je je handen vrij kunt houden voor je hengels of voor het wegduwen van vervelende takken die voor je gezicht hangen.

Met een maximale opbergruimte, optimaal comfort en de mogelijkheid om compact op pad te gaan is dit een ideaal item in ieders karperuitrusting. Je kunt nu zonder moeite achter de grootste karpers aan, zonder je aandacht te verliezen! Zorg dat je niet uitgeput aan het water aankomt en scoor deze Prodigy Rugzak. Zo kom je altijd vol enthousiasme aan de waterkant aan, klaar om de strijd aan te gaan met dikke karpers.

Meer informatie
Brand Greys
Manufacturer Product ID 1326304
To top