Toggle Nav

Preston Mag Store System Rig Stick

Op voorraad
SKU
PGPID17101352
Reserve magnetische tuigenplankjes
Past rechtstreeks in de Mag Store-systemen
Met reserveonderdelen kunt u uw koffertje aanpassen voor een specifieke wedstrijd of sessie
Elke tuigenplankje kan eenvoudig worden geplaatst met behulp van hoogwaardige magneten
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Size: 15cm
€ 3,47
Size: 30cm & 38cm
€ 2,45
Size: 10cm
€ 3,47
Vertel mij meer

Als je reservetuigenplankjes hebt kun je je wedstrijdvisserij aanpassen zodat je optimaal kunt profiteren van de voorwaarden van je spel en van een goede sessie kunt genieten ongeacht wat de loting je geeft.
Ontworpen om rechtstreeks in èèn van de onderlijndozen uit het Preston Mag Store System-assortiment te passen en eenvoudig te plaatsen met het gebruik van de hoogwaardige neodymium magneten van Preston. Deze reserve tuigenplankjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten waardoor u de ultieme veelzijdigheidhebt in uw wedstrijdvissen.

Voor welke discipline is het?

Dit is een handig visaccessoire waarmee je je vissen kunt aanpassen aan individuele wedstrijd- en sessieomstandigheden met moeiteloos gemak.

Waarom zou ik het kopen?

Bij het wedstrijdvissen staat flexibiliteit centraal. Als je reservetuigenplankjes hebt kun je meteen je visstijl, techniek en aaspresentatie aanpassen en een wedstrijd omdraaien als je de hoop hebt opgegeven en je erbij neerlegt dat je simpelweg een slechte loting hebt.

Wat is het grootste voordeel?

De Preston Mag Store Rig Stick is ontworpen om te passen op de Preston Mag Store System onderlijnen Boxes en is een simple, eenvoudige en praktische must-have voor wedstrijdvissen.
Meer informatie
Brand Preston
To top