Katapults

Aas distributie is echt een van de belangrijkste aspecten van de hengelsport als het de enige manier om je prooi te verleiden in de richting van je haak, dus we streven naar een uitgebreide reeks van aas distributie tools op voorraad om je te helpen op elke manier we kunnen. Als je een eenvoudige en effectieve manier wilt om je visaas over je stek te verdelen, dan hoef je niet verder te kijken dan het assortiment katapulten van Angling Direct.

Wat voor soort katapult heb ik nodig voor wedstrijdvissen?

Veel van de katapulten onder onze witvis en wedstrijdvissen sectie hebben op maat katapult zakken voor zowel pellet of voor je grondvoer mixen! Je kunt kiezen uit de standaard driehoekige zakjes die gemaakt zijn van gaas en een rubberen ring aan de basis en perfect zijn voor pellets of de grotere, stijve plastic cup zakjes die het beste zijn voor het gebruik van een grond aas bal, omdat het is ontworpen om te helpen de grond aas bal bij elkaar te houden zonder dat het breekt wanneer het elastiek wordt teruggetrokken.

Als je een vervangingsbuidel of nieuwe elastieken nodig hebt om dat aas verder naar buiten te krijgen, kan deze sectie dat ook voor jou leveren. Alle katapulten in de witvis en wedstrijdvis sectie zijn gemaakt door degenen in de business die begrijpt wat nodig is in een wedstrijd katapult. De merken omvatten; Guru, Drennan, Middy, Preston en meer! Lees meer over het werpen van aas met katapulten op de AD-blog.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top