Preston

Producten 1-12 van 550

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 550

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Preston Innovations heeft één doel voor ogen bij het ontwikkelen van tackle; doelgerichte producten aanbieden van hoge kwaliteit. Elk product is ontstaan vanuit een gat in de markt die zelf ontdekt werd tijdens het vissen. Na deze ontdekking volgt een prototype van het nieuwe product dat getest wordt totdat het aan alle eisen voldoet en de markt op kan. Dit betekent dat jij als visser een product kan verwachten dat al zodanig is bijgeschaafd dat het een verschil maakt aan de waterkant. Bovendien ontwerpt Preston alle producten zelf en biedt dus slechts unieke producten die die kwaliteit verzekeren.

Preston Innovations besteed veel aandacht aan de beste wedstrijdvissers om van de technieken en tactieken leren die zij aan het water toepassen. Het merkt werkt onder andere nauw samen met wereldkampioen Tommy Pickering, England regular Des Shipp en tweevoudig nationaal kampioene Emma Pickering. Preston luistert naar wat deze professionele vissers te zeggen hebben en gebruikt deze schat aan informatie om nieuwe producten te ontwikkelen. Dit wil zeggen dat de producten die je in de winkels ziet liggen, gebruikt en getest zijn door de beste in het vak. Dankzij deze toewijding en het luisteren naar de behoeftes van echte vissers, is Preston de andere grote merken in de hengelsport altijd een stap voor en weet jij dat je met een Preston product gegarandeerd bent van succes. Met andere woorden, dat je meer vangsten landt.

Preston onderscheidt zich van de rest door de tijd die het investeert in elk product en garandeert een product dat daadwerkelijk van nut is aan het water. Met de eerste productlancering in 1984, heeft het bedrijf al meer dan 30 jaar ervaring. Deze schat aan ervaring is door vertaald in de producten die je vandaag in de winkel vindt. Dezelfde experts die de producten ontwerpen zijn beschikbaar om jou te helpen bij het gebruik ervan; via een gratis videoservice op de website van Preston of het YouTube kanaal. Je beschikt dus niet alleen over producten gemaakt door de beste, maar je kunt ook nog eens direct van de beste leren wanneer je de producten gebruikt. Het assortiment van Preston is zeer uitgebreid en omvat alle vlakken van het wedstrijdvissen. Dus of je nu op zoek bent naar een hengel die het verschil gaat maken in jouw visserij of dat je simpelweg een seatbox zoekt om je tijd aan het water comfortabeler te maken, Preston is het merk voor jou.

Niet alleen ontwerpt het bedrijf haar producten met kampioenen, maar gebruikt ook de beste materialen die er zijn om de producten tot stand te brengen. Het bedrijf zoekt naar de meest geavanceerde technieken over de hele wereld om dit toe te passen bij de ontwikkelen van nieuwe producten. Op deze manier is Preston er zeker van dat alle producten aan de hoogste normen voldoen die je van het bedrijf mag verwachten.

Preston Innovations is een specialist in match fishing specialist en daarom zijn alle producten ontworpen met als doel zoveel mogelijk vis te vangen. Het merk wordt regelmatig geverifieerd foor de belangrijkste bladen in het hele land en is een grote naam in de hengelsportwereld. De belangrijkste pijlers voor Preston zijn kwaliteit en functionaliteit en wordt hierin gesupporterd door de expertise van de grootste namen binnen het wedstrijdvissen.

To top