Preston Competitie Pro Platte Afsteekroller

-15%
€ 73,70

Onafhankelijke beoordeling van echte kopers

Waardering:
100%
Niet op voorraad
Model: P0250001
Ordernummer: PT171013064

Specificaties

  • Rollagers
  • Waterpas
  • Zelfsluitende telescopische benen
  • Vaste rechtopstaande rollen
  • Lay-flat ontwerp
  • Hoogte: 470 mm
  • Breedte: 585 mm
  • Volledige verlengde hoogte: 730 mm
  • Gratis Verzending

    Word nu lid MyAD+ voor maar 9.99 € per jaar En krijg GRATIS prioriteit verzending op ALLE bestellingen over 25 € (2-3 Werkdagen)

    Gratis Verzending Op alle bestellingen over 25 € (Binnen 3-5 Werkdagen)

    Prioriteit Verzending Vanaf 6.99 € (2-3 Werkdagen)

  • BETAALMOGELIJKHEDEN

    BETAALMOGELIJKHEDEN

  • Bekroonde Klantenservice

    Feefo Logo

    Wij streven ernaar de beste klantenservice en verkoop advies in onze branche te bieden. Wij geven je zo snel mogelijk de antwoorden op je vragen..

    Klantenservice verkoop en telefonisch advies: +44 (0)1603 400870

Omschrijving

Vertel mij meer

De Preston Competitie Pro Platte Afsteekroller heeft verbeterde staanders, telescopische beengrepen en een positief ontwerp met zelfborgende poten. De Competitie Pro Platte Afsteekroller dekt al uw vereisten voor het vissen op vaste stokken, en geeft u de hoogste stabiliteit en betrouwbaarheid, zelfs bij verzending op extreme lengtes. Deze roller is de kleinste in het assortiment, met een eenvoudig en compact ontwerp.

Ideaal voor allround gebruik, hetzij volledig uitgeschoven, op standaardhoogte of platgelegd, de Pro Flat Competitie Platte Afsteekroller van Preston geeft u een soepele wedstrijdvisprestaties dankzij de unieke rollagers en binnenwand van harde binnenwand op alle individuele horizontale rollen .

Het ontwerp met zelfvergrendelende poot maakt de montage van de roller moeiteloos, waardoor u kostbare tijd op de bank bespaart, terwijl het nieuwe vlakke ontwerp van de Competitie Pro Platte Afsteekroller reeks de rol extreem stabiel maakt wanneer hij plat op de oever staat, waardoor u de mogelijkheid hebt om op maat te maken uw rol naar elk terrein langs de oever.

Alle Preston Competitie Pro Platte Afsteekrollers hebben een waterpas voor optimale positionering, die voorkomt dat stokdelen op ongelijke banken glijden, samen met een karabijnhaak, die de stabiliteit en betrouwbaarheid nog verder verhoogt. De uitschuifbare poten geven de rol een grotere hoogte om obstakels langs de oever te verwijderen, terwijl ze stabiel blijven, dankzij het solide constructieve ontwerp. De kortere rechtopstaande rollen zijn verticaal bevestigd, waardoor het assemblageproces opnieuw wordt beperkt en het risico op schade door vouwversies wordt geëlimineerd. Alle rollen in de Competition Pro-reeks worden geleverd met een stijlvolle, compacte, opgevulde tas, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw poolrollen de bank in topconditie bereiken.

Voor welke discipline is het?

Hengelrollers zijn het ideale visaccessoire voor witvis en wedstrijd, waardoor u vloeiende prestaties op elk oppervlak hebt, of het nu een hellende oever, een ruw platform voor staging of een zanderige ondergrond bij een wedstrijd is.

Waarom zou ik het kopen?

Als je een gebruiksvriendelijke wedstrijdkit wilt, heb je goede hengel afsteekrollers nodig en Preston's rollers behoren tot de best ontworpen in de branche.

Wat is het grootste voordeel?

Dit is een veelzijdige competitie vaste stok afsteekroller die je een complete, veelzijdige ervaring biedt.

Meer informatie
Manufacturer Product ID P0250001

Leverings informatie

Gratis verzending voor bestellingen boven €25.
Bezorgd in 2 tot 3 werkdagen.
Track & Trace beschikbaar via onze leverancier zodra je bestelling ons magazijn verlaat.

Retourneren

Retourneren
Retourzendingen van goederen en terugbetalingen
Alle onjuiste of beschadigde goederen moeten binnen 5 dagen na ontvangst worden gemeld. Deze worden zo spoedig mogelijk kosteloos vervangen. Alle ongewenste items moeten op eigen kosten worden geretourneerd of naar de dichtsbijzijnde Angling Direct winkel.
Klachten
Geschillen en klachten moeten rechtstreeks naar ons klantenservice-emailadres worden gestuurd. Uw bericht wordt vervolgens binnen twee werkdagen bevestigd en zo snel mogelijk opgelost.
Lees meer over retourneren en klachten

Betaal opties

Paiement par carte de débit ou de crédit
Betalen via Debit of Credit card
Tijdens het afrekenen kunt u uw bankkaart gebruiken om te betalen via het beveiligde betalingssysteem van Stripe.
Betalen met uw Paypal account
Als alternatief kunt u de bestelling betalen met uw Paypal-account of registreren bij Paypal tijdens het aankoopproces
Betalen via Ideal
Met Ideal kunt u direct van uw bankrekening betalen. U wordt omgeleid naar uw accountpagina om in te loggen en uw betaling te bevestigen

To top