Toggle Nav

Nash Instant Action Strawberry Crush Pop Ups

Op voorraad
SKU
PGPID171114491
Een van de meest complexe attractorpakketten tot nu toe
Strawberry Crush maakt gebruik van een mix van drie aardbei-attractoren

Gecombineerd met Scopex No.1
Afgerond, rijk fruitaas dat een tijdlijn van attractors vrijgeeft
Geweldig bij alle temperaturen en een bewezen winnaar van koud water
Een pastelroze afwerking voorkomt schokken op moeilijke locaties
Hoge lekkage en goed verteerbare basismix
Gestimuleerd met melkpoeder, laag niveau tijgernootmeel
Voltooid met lever om de resultaten aanzienlijk te verbeteren
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Size: 12mm, Weight: 30g
€ 3,53
Size: 15mm, Weight: 35g
€ 3,53
Een van de meest complexe attractorpakketten tot nu toe, het Nash Instant Action-recept, Strawberry Crush gebruikt een mengsel van drie aardbei-attractoren op verschillende solventbasen: een goed oplosbare ethylalcohol aardbei, de beroemde Nash Strawberry Oil Palatant en een traditionele op glycerol gebaseerde smaak.


Gecombineerd met Scopex No.1 Nash Instant Action Strawberry Crush Pop-ups geven een afgerond, rijk, fruitaas dat een tijdlijn van attractors vrijgeeft bij alle temperaturen, en is een bewezen winnaar van koud water.


Een pastelroze afwerking voorkomt spookactiviteiten op drukbezochte locaties die jarenlang helder aas hebben gezien, en bootst oudere, uitgewassen offergaven na die meer karperachtigen eten. Eerst beproefd en ontwikkeld door Kevin Nash in de jaren '90 resulteerde dit aantrekkingspakket erin dat hij de twee grootste commons van Snake Pit in vier weken bond, na een blanke periode van vier jaar, voordat hij werd verfijnd om de basis te worden van de dodelijke Amber Strawberry, die katapulteerde naar roem door de vangsten van Jim Shelley.


Deze beproefde Instant Action lekkage en goed verteerbare basismix wordt versterkt met melkpoeder, laag niveau van tijgernootmeel en aangevuld met lever om de resultaten aanzienlijk te verbeteren. Twee zoetstoffen, waaronder talin, met zijn smaakversterkende eigenschappen, maken dit speciale aas met een mooie smaak af, net als aardbeienyoghurt!
Meer informatie
Brand Nash
To top