Toggle Nav

Korum Three Rod Quiver

Op voorraad
Nog 4 beschikbaar
SKU
PT171013148
De ultieme lichtgewicht hengelbescherming
Groot hoofdcompartiment voor paraplu of tent
Aparte externe vakken voor vangnetten en banksticks
Ambidextere, verstelbare schouderriem en handvat
Gepantserde versterkte voet
Afmetingen: 25 cm B x 15 cm D x 100 cm H
€ 37,16
Spaarpunten U verdient 37 Punten met dit product.
Met de mogelijkheid om maximaal drie hengels te herbergen, een hoofdvak dat gemakkelijk een paraplu of een nachtelijke bivvy kan bevatten en een externe zak voor banksticks en andere accessoires is deze Korum Three Rod Quiver ideaal voor de gespecialiseerde visser die graag volledig voorbereid is terwijl het toch de mogelijkheid heeft om gemakkelijk in beweging te blijven.

Met een tweehandig, verstelbare schouderriem en draaggreep, deze quiver is moeiteloos door elke visser te dragen, zelfs volledig geladen en zorgt ervoor dat je kunt genieten van een uitgebreide hengelsportervaring bij elke vissessie zonder een volledig geladen kar mee te hoeven nemen een echte verkooptip wanneer je visstek doorgaans overstroomd is of over ruw terrein moet gaan.

Het aanbieden van volledig gewatteerde bescherming voor al uw hengels en oeveruitrusting dit is een praktische, veelzijdige stuk visbagage die je de vrijheid geeft om echt optimaal te profiteren van je hengelsessie en zo veelzijdig en flexibel te zijn als je wilt of als de omstandigheden eisen.

De gepantserde, versterkte voet op deze hengelkoker maakt hem ideaal voor vissers die regelmatig op grind visstekken of vaak op rotsachtige oevers zijn en zorgt ervoor dat je hengels volledig beschermd zijn tijdens je sessie.

Als je meerdere vissoorten achtervolgt tijdens je sessie geeft deze pijlkoker je de gelegenheid om je volledige hengelsamenstelling mee te nemen zodat je nooit de perfecte vis mist als je de juiste hengel niet bij je hebt.

De quiver is ook een geweldige optie voor vakanties van individuele reizigers die van hun hengelsport houden; pak de quiver op, stop hem in je kofferbak en als je tijdens je reizen een waarschijnlijke visstek ziet heb je alles wat je nodig hebt om op te stellen en te zien wat er bijt.

Met een passie voor vissen die zich ver buiten bedrijfslogo's en praktische actie verspreidt wil Korum ervoor zorgen dat de liefde voor vissen in Groot-Brittannië nog vele generaties lang voortduurt.

Naast actieve betrokkenheid bij het opleiden en aanmoedigen van de volgende generatie vissers is Korum toegewijd aan het produceren van betrouwbare, hoogwaardige, probleemoplossende producten voor vissers van elke discipline en alle niveaus van ervaring.
Meer informatie
Brand Korum
Manufacturer Product ID K0290016
To top