Toggle Nav

Korda Subline

Op voorraad
SKU
P39334
Ontworpen om aan alle zware eisen te voldoen;
Zeer sterkte lijn en enorm sterk op de knopen;
Uitstekende soepelheid en gladheid;
Zinkt bijzonder goed;
Zeer schuurbestendig;
Ideaal voor het gebruik bij veel wier, obstakels en grind
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Colour: Brown, Breaking Strain: 20LB, Spool Size: 1000m
€ 19,20
Colour: Green, Breaking Strain: 12LB, Spool Size: 1000m
€ 19,20
Colour: Green, Breaking Strain: 20LB, Spool Size: 1000m
€ 19,20
Colour: Brown, Breaking Strain: 15LB, Spool Size: 1000m
€ 19,20
Colour: Brown, Breaking Strain: 12LB, Spool Size: 1000m
€ 19,20

Korda Subline


Als jouw karpervisserij wordt geteistert door veel wier, obstakels en grind, dan zul je vast wel eens meegemaakt hebben dat je hoofdlijn je teleurstelde. Dankzij de expertise van het Korda team is dit verleden tijd! Korda is een merk dat een doel voor ogen heeft om innovatieve en extreem praktische producten te ontwikkelen, zodat jij als visser iedere situatie met vertrouwen tegemoet kunt gaan. Deze Korda Subline is één van die producten die jouw leven een stuk makkelijker kan maken en is het directe gevolg van een obstakel waar veel teamleden van Korda mee te maken hadden. Net als bij alle andere Korda producten is deze lijn uitvoerig getest voordat hij gereleast werd. Dit betekent niet dat het team er simpelweg een paar keer mee heeft geworpen, maar dat het letterlijk meerdere jaren lang op verschillende wateren en onder verschillende omstandigheden is getest. Zo weet jij als consument zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt en zo houdt Korda haar imago van niets minder dan perfectie in stand.


Korda Subline is de perfecte optie voor de visser die zoekt naar een nylon vervanging van hun fluorocarbon lijn. De lijn is ontwikkeld om één van de snelst zinkende lijnen te zijn op de markt wat de lijn ook perfect maakt voor het vissen met slappe lijnen. De lijn is ongelofelijk soepel, ondanks dat de lijn wat taai aanvoelt, en veel vissers hebben aangegeven positief te zijn verrast over de soepelheid van de lijn. Sterker nog, Subline is zo buigzaam dat het letterlijk recht naar beneden valt vanaf je topoog!


Korda Subline is verkrijgbaar in drie van de meest populaire breekkrachten (10lbs, 12 lbs en 15lbs) en er is ook een speciale 20lbs optie voor de visser die op zoek is naar een extra krachtige lijn voor extreem obstakelrijk water. Deze hoofdlijn zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over gebroken lijnen. Dit maakt de lijn ook een veelzijdige keuze voor de vissers die op verschillende plekken in Europa vissen, zoals in Frankrijk. De lijn is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: bruin en groen. Door de verschillende keuzes in kleur kun je op een breed scala aan wateren vissen, of het nu in situaties met veel wier is of juist een water met een troebele bodem, je lijn valt in ieder geval perfect weg!


Het is Korda gelukt wat andere vislijnfabrikanten niet is gelukt; namelijk het creëren van een veelzijdige lijn die van alle markten thuis is. Deze lijn is niet alleen dicht en soepel, maar ook enorm schuurbestendig. Dit geeft je de veelzijdigheid die je niet vaak tegenkomt in een nylon hoofdlijn. Je zult met deze lijn ook geen last hebben van vervelende spiralen als de lijn van je molenspoel af komt. Deze lijn bevat wat rek, zodat je net wat verder kunt werpen op middelgrote aftand, maar de rek is niet dusdanig hoog dat je geen beetindicatie meer krijgt op grote afstanden. Iedere visser die van deze lijn gebruik heeft gemaakt is onder de indruk van de werpeigenschappen. Je moet de lijn echt zelf proberen om het te geloven! In het kort gezegd is de Korda Subline simpelweg geweldig.

Meer informatie
Brand Korda
To top