Fox Ultra 60 Camo Paraplu Systeem

Op voorraad
Model:
CUM222
Reference:
FOX171002120
  • Ventec Rip Stop fabric
  • 20,000mm hydrostatic head
  • In ritsbaar volledig front voor Ultra 60 Paraplu
  • Verwijderbare binnenhoes tegen condensatie
  • Mozzy mesh ventilatiegaten aan de zijkanten en achterkant
  • Drie verschillende deur opties met ieder een dubbele rits
  • Center pole met kort schroefdraad
  • 12.6kg totaalgewicht
€ 467,39
 
Email naar een Vriend

Een kwaliteit Paraplu systeem dat is ontworpen om de Fox Ultra 60 Camo Paraplu aan te vullen. Dit systeem kan de voorkant van de Ultra 60 Paraplu volledig afschermen waardoor je een waterdicht verblijf krijgt.

Het systeem heeft drie deuropties, ieder met een dubbele rits. Het voorpaneel heeft aan de zijkanten mozzy mesh ventilatiegaten, net als aan de achterzijde. Je bent dus volledig beschermd van alle irritante insecten.

Net als de Ultra 60 Paraplu is een verwijderbare binnenhoes inbegrepen. Deze kun je tevens vast laten zitten wanneer je het Fox paraplu system inklapt. Deze binnenhoes verminderd de vorming van condensatie. Verlengde zijkanten zorgen er ook voor dat je extra beschermd bent tegen de elementen van de natuur.

Als je een fanatiek wintervisser bent, is deze toevoeging aan je Fox Ultra 60 Camo paraplu echt een must have. Deze biedt je namelijk complete allround bescherming tegen alle weersomstandigheden. Je hoeft je dus enkel druk te maken of de vissen wel of niet bijten en niet om je paraplu.

Een middenpaal met korte baleinen zorgt voor maximale stevigheid en in de legendarische en unieke Fox Camo kleuren is de paraplu naast heel praktisch, ook nog eens heel mooi om te zien.

Fox is een van de grootste namen geworden binnen de hengelsport wereld, deels te danken aan hun toegewijde focus om de beste producten te maken die aansluiten op de behoeften van vissers. Hun brolly’s en brolly systemen zorgen ervoor dat de tijden van bibberend en nat langs de waterkant zitten voorbij zijn. Glamping komt momenteel erg op, maar de hengelsport is ze voor. Vissen moet leuk en comfortabel zijn en geen strijd tegen de elementen van de natuur.

Meer informatie
Brand Fox
Manufacturer Product ID CUM222

Dit product heeft nog geen klant beoordeling ontvangen.

Loading...
To top