Toggle Nav

Delkim Rx Plus Pro Mini Ontvanger

Niet op voorraad
SKU
39558
Kan gebruikt worden met alle Delkim beetmelders die voorzien zijn van een zender;
FM radio ontvanger ;
Gepatenteerd hoorbaar en visueel herhaalsysteem ;
Tot wel 6000 uur batterijleven ;
Anti-diefstal alarm ;
Vibratie alert ;
6 heldere, goed zichtbare LED lichten ;
Externe programmeerknop ;
Multi-Channel programmering ;
Visuele onderscheiding wanneer dezelfde LED wordt geactiveerd ;
Radio zender monitor ;
Automatische batterij monitor die waarschuwt bij lage spanning ;
Inclusief een doorzichtige cover ;
€ 154,85
Spaarpunten U verdient 155 Punten met dit product.

De Delkim Rx Plus Pro 6 Mini Receiver is nog steeds de eerste keuze voor de ervaren visser over de hele wereld, verspreid over een brede range van visserij. Deze ontvanger hefet zich bewezen als de meest betrouwbare en geavanceerde receiver die er op de markt is, en biedt een grote range en lang batterijleven tot wel 6000 uur, afhankelijk van de situatie.. 

Deze Delkim Mini ontvanger bevat een FM radio ontvanger en twee range afstellingen; Distant (D), die ontvangt signalen tot verder dan 200 meter, en Local (L) die signalen tot 50 meter ontvangt, afhankelijk van de situatie aan de waterkant.


Het volume is afstelbaar van 0-100 dB en de toon kan eenvoudig worden afgesteld vanaf je Delkim Plus beetmelder


Er kunnen per LED kanaal vier verschillende beetmelders worden ingesteld, wat de totale capaciteit op 24 beetmelder brengt. Dit laat zien dat deze ontvanger fantastische performance kan afleveren en veel flexibiliteit biedt. De radioactiviteit monitor geeft hoorbare en visuele waarschuwingen als er serieuze storingen optreden bij de ontvanger.


De doorzichtichte hoes die over de receiver heen past bied je ontvanger extra bescherming tegen de weeromstandigheen. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om de ontvanger vast te maken aan je zak, riem of hengelsteun.


De Delkim ontvanger biedt ook een anti-diefstal alarm, zodat je onbezorgd kunt genieten aan de waterkant, zelf bij drukke omstandigheden.


Met hun state of the art kennis op het gebied van beetregistratie is Delkim de perfecte keuze voor vissers van ieder kaliber. Delkim is een betrouwbare partner aan de waterkant, ongeacht de omstandigheden. Niemand wil immers zijn PB missen omdat de beetmelder niet functioneerde!


Hoewel ze begonnen als een bedrijf in aas heeft Delkim's aandacht voor detail, design, inzetmogelijkheden en techniek ze gebracht tot waar ze nu zijn: een betrouwbaar bedrijf dat vissers de absoluut best mogelijke prestaties biedt.

Meer informatie
Brand Delkim
Manufacturer Product ID DP060
To top