Daiwa Mission Bedchair Back Rest

€ 44,45

Onafhankelijke beoordeling van echte kopers

Waardering:
98%
Niet op voorraad
Model: DMBB1
Ordernummer: 193544

Specificaties

Bedchair rugleuning
Uitstekende ondersteuning voor je rug
Zorgt voor maximaal comfort
Eenvoudig in te stellen
Biedt meerdere posities
Compatibel met alle Daiwa en de meeste andere bedchairs
  • Gratis Verzending

    Word nu lid MyAD+ voor maar 9.99 € per jaar En krijg GRATIS prioriteit verzending op ALLE bestellingen over 25 € (2-3 Werkdagen)

    Gratis Verzending Op alle bestellingen over 25 € (Binnen 3-5 Werkdagen)

    Prioriteit Verzending Vanaf 6.99 € (2-3 Werkdagen)

  • BETAALMOGELIJKHEDEN

    BETAALMOGELIJKHEDEN

  • Bekroonde Klantenservice

    Feefo Logo

    Wij streven ernaar de beste klantenservice en verkoop advies in onze branche te bieden. Wij geven je zo snel mogelijk de antwoorden op je vragen..

    Klantenservice verkoop en telefonisch advies: +44 (0)1603 400870

Omschrijving

Daiwa Mission Bedchair Back Rest,

Voor de sportvisser die van een snelle nachtelijke sessie op de oever geniet, kan hij het overdreven vinden om een dagstoel en een bedchair mee te nemen naar het water. Dit kan niet waarder zijn dan wanneer u streeft om zo mobiel mogelijk te zijn en in deze omstandigheden kan het extra grootste deel van een dagstoel aanvoelen als een overmatig en onnodig overschot. Dit is echter allemaal goed en wel voor de sportvisser die goed vecht, maar voor de rest van ons die geplaagd wordt door rugblessures door jarenlang slapen in ongemakkelijke bedchairs, uitwerpen van afstanden gooit en worstelt onder het gewicht van drie nachten van versnelling in een pre-barrow-tijdperk, kwaliteitsborging ter ondersteuning naar de bank brengen is even noodzakelijk als uw hengel of haspel. Dit is waar de Daiwa Mission Bedchair Rugleuning in het spel komt.

Ontworpen om over je bedchair te klikken, deze Mission Bedchair Rugleuning is een lichtgewicht en zeer verplaatsbaar alternatief voor de traditionele stoel. Het is compatibel met alle bestaande Daiwa-bedchairs, evenals de overgrote meerderheid van bedchairs door andere leveranciers. Dit omvat ook een reeks brede bedchairs, waardoor dit ideaal is voor de visser die graag wat meer ruimte heeft tijdens het slapen. De Mission Bedchair Rugleuning is uitzonderlijk eenvoudig in te stellen en neemt ook niet alle ruimte in uw vistas in beslag, waardoor het een uitstekende keuze is voor de visser die het comfort van extra rugsteun wenst zonder te hoeven worstelen met het gewicht van een klassieke dag stoel.

Deze Daiwa Mission Bedchair Rugleuning is niet alleen een uitstekende optie voor de visser die graag mobiel wil zijn en wordt ondersteund op de bank tijdens al zijn snelle sessievissen, maar het is ook perfect voor de visser die van langere sessies houdt. Dit komt omdat het de ideale tool is om bij de hand te hebben als je onverwachts wordt vergezeld door een gast op de bank. Met deze Daiwa Mission Bedchair-rugleuning weggestopt in de basis van uw kruiwagen, kunt u altijd een comfortabele stoel bieden voor uw hengelaar, terwijl u een brouwsel deelt en praat over de dag vissen - zonder het comfort van uw eigen te moeten opofferen stoel van topkwaliteit! Als je een visser bent die graag in een kleine bivvij in brievenbusstijl vis, dan is deze Daiwa Mission Bedchair Rugleuning ook de ideale tool voor jou. Plaats hem eenvoudig op de ideale plek op uw bedchair en geniet van een comfortabel uitzicht over het water terwijl u droog blijft en beschermd tegen alle elementen.

De Daiwa Mission Bedchair-rugleuning biedt meerdere ondersteuningsposities. Dit zorgt ervoor dat u te allen tijde kunt genieten van een comfortabele stoel, of u nu rechtop wilt zitten en waakzaam wilt zijn, of dat u geniet van een meer achterover gehelde stijl van vissen. Dit zorgt er ook voor dat je rug te allen tijde adequaat wordt ondersteund, zodat je snel en vol vertrouwen kunt reageren op alle actie op de bank - zonder de pijntjes en kwalen die je traditioneel associeert met het de hele dag op een bedchair zitten.

Daiwa is een van de grootste namen op de hengelsportmarkt en deze Mission Bedchair Rugleuning maakt deel uit van het indrukwekkende Mission-assortiment van het merk. De Mission-collectie is ontworpen voor de visser die zijn karpervisserij serieus neemt en elke sessie plant alsof het een militaire operatie is. In een donkere olijfgroene kleur zal deze Daiwa Mission Bedchair Rugleuning er geweldig uitzien met al je bestaande karpervissersuitrusting en het is de perfecte rugsteunoplossing voor de mobiele visser die graag snelle en zeer gerichte nachten op de oever doorbrengt.
Meer informatie
Manufacturer Product ID DMBB1

Leverings informatie

Gratis verzending voor bestellingen boven €25.
Bezorgd in 2 tot 3 werkdagen.
Track & Trace beschikbaar via onze leverancier zodra je bestelling ons magazijn verlaat.

Retourneren

Retourneren
Retourzendingen van goederen en terugbetalingen
Alle onjuiste of beschadigde goederen moeten binnen 5 dagen na ontvangst worden gemeld. Deze worden zo spoedig mogelijk kosteloos vervangen. Alle ongewenste items moeten op eigen kosten worden geretourneerd of naar de dichtsbijzijnde Angling Direct winkel.
Klachten
Geschillen en klachten moeten rechtstreeks naar ons klantenservice-emailadres worden gestuurd. Uw bericht wordt vervolgens binnen twee werkdagen bevestigd en zo snel mogelijk opgelost.
Lees meer over retourneren en klachten

Betaal opties

Paiement par carte de débit ou de crédit
Betalen via Debit of Credit card
Tijdens het afrekenen kunt u uw bankkaart gebruiken om te betalen via het beveiligde betalingssysteem van Stripe.
Betalen met uw Paypal account
Als alternatief kunt u de bestelling betalen met uw Paypal-account of registreren bij Paypal tijdens het aankoopproces
Betalen via Ideal
Met Ideal kunt u direct van uw bankrekening betalen. U wordt omgeleid naar uw accountpagina om in te loggen en uw betaling te bevestigen

To top