Advanta X5 Wedstrijd Transportkar

Op voorraad
Model:
AD101
Reference:
AD150900310
  • Transport kar
  • Ontworpen om al je benodigdheden mee te nemen
  • Groot laadgebied
  • Zeer gemakkelijk te transporteren, zelfs wanneer deze volledig is geladen
  • Snel en gemakkelijk te monteren en te demonteren
  • Past comfortabel in de meeste kofferbakken
€ 125,39
 
Email naar een Vriend

Als je eenmaal echt aan het vissen bent, zul je heel snel een aanzienlijke hoeveelheid uitrusting verzamelen. En, in de loop van de meeste sessies, en vooral als je betrokken raakt bij het wedstrijdcircuit, zul je bijna alles moeten gebruiken. Dat betekent dat je al die uitrusting snel, gemakkelijk en veilig moet kunnen krijgen, waar je ook bent of op zijn minst waar je geparkeerd staat naar waar de vis is. Kortom, als je meer dan vijf minuten bezig bent met vissen, heb je een tackle trolley of een wedstrijdkar nodig.

Dat is waar Advanta, een verfrissend nieuw merk van Angling Direct, de Britse dominante retailer in de visserijsector, en een bedrijf met vissen in elk deel van zijn DNA, binnenkomt. Gevestigd met een specifieke, speciale focus op de behoeften van karpervissers, Advanta behoudt nog steeds die kernfocus, ook al lijkt het uit te breiden en voort te bouwen op zijn merksucces. Hun producten bieden kwaliteitsprestaties tegen betaalbare prijzen en zouden de ervaren maar toch kostbewuste visser en de beginner met evenveel enthousiasme bedienen waar zowel de betaalbaarheid van iemand die nieuw is in de hengelesport en de prestaties en betrouwbaarheid van de ervaren visser afhankelijk van is.

De X5 is een transportwagen wat betekent dat hij, in tegenstelling tot sommige zitkistwagens, een brede basis en een extra groot laadoppervlak heeft zodat u zeker en veilig al uw uitrusting kunt laden waarbij u de onvermijdelijke gekloof en gekke grijpers vermijdt die typisch gepaard gaan met kleinere trolleys die over hobbelige grond worden geduwd - de yelp en grab zijn een instinctieve reactie op het gevoel en het zicht van je berg dure, vitale set die naar voren slingert, met het oog op het crashen van de trolley naar de grond, waardoor je bij het beste is om je toekomstige vistijd door te brengen met het oppakken van je uitrusting, en in het slechtste geval met beschadigde of kapotte uitrusting. Lawines kunnen er indrukwekkend uitzien als je op veilige afstand van hen bent in een prachtig Alpenresort, maar het effect vertaalt zich niet helemaal in lawines van ongebalanceerde visgerei op een modderige heuvel in de stromende regen.

Zelfs als deze volledig is geladen, is deze robuuste en toch lichtgewicht transportwagen gemakkelijk te vervoeren en past deze comfortabel in de meeste kofferbakken. Met snelle en eenvoudige montage waardoor je langer kunt vissen en je kansen om die ultieme aanbeet te krijgen van een grote, geschubde schoonheid van je nieuwe, persoonlijk beste karper verbetert.

Ontworpen om al uw benodigdheden op een veilige en veilige manier te vervoeren, is de Advanta X5 Match Barrow ideaal voor vissers die graag mobiel willen blijven, normale wedstrijdconcurrenten en sportvissers die niet rijden, maar op loopafstand van een goed visgebied wonen. Een van de kenmerken die de beweging van deze trolley zo moeiteloos maakt, en die hem een ongeëvenaarde duurzaamheid geeft, zelfs wanneer hij volledig wordt belast en over ruwe grond rijdt, is het feit dat de wielen onder het zwaarste gedeelte van de kruiwagen staan, waardoor maximale lastondersteuning wordt geboden en optimale balans, en uw reis naar waterkant zo probleemloos mogelijk te maken.

Gun uzelf het voordeel van Advanta en investeer in deze compacte, hoogwaardige visgerei transporter waarmee u en uw kit in een moeiteloze stijl bij de oever kunt komen.

Meer informatie
Brand Advanta
Manufacturer Product ID AD101

Dit product heeft nog geen klant beoordeling ontvangen.

Loading...
To top