Advanta Stretcher Stoel Buddy

-45%
€ 30,49

Onafhankelijke beoordeling van echte kopers

Waardering:
95%
Op voorraad
Model: AD301
Ordernummer: AD13071029
 

Specificaties

 • Past over de bedchair en verandert hem in een comfortabele stoel
 • Geschikt voor gebruik met alle stretchers
 • Lichtgewicht en duurzaam frame
 • Eenvoudig in te stellen
 • Goede rugondersteuning
 • Biedt meerdere posities
 • Kan ook worden gebruikt als een lage/gaststoel
 • Gratis Verzending
  • Word nu lid AD Plus voor maar 9.99 € per jaar En krijg GRATIS prioriteit verzending op ALLE bestellingen over 25 € (2-3 Werkdagen)
  • Gratis Verzending Op alle bestellingen over 25 € (Binnen 3-5 Werkdagen)
  • Prioriteit Verzending Vanaf 6.99 € (2-3 Werkdagen)
 • BETAALMOGELIJKHEDEN

  BETAALMOGELIJKHEDEN

 • Bekroonde Klantenservice

  Feefo Logo

  Wij streven ernaar de beste klantenservice en verkoop advies in onze branche te bieden. Wij geven je zo snel mogelijk de antwoorden op je vragen..

  Klantenservice verkoop en telefonisch advies: +44 (0)1603 400870

Omschrijving

Advanta Stretcher Stoel Buddy,

Voor de sportvisser die mobiliteit hoog in het vaandel heeft staan, kan het brengen van een omslachtige dagstoel evenals hun stretcher op een snelle overklimmer wat onaangenaam zijn. Gelukkig is dit het punt waar het team van Advanta is ingestapt om deze handige Stretcher Buddy te ontwerpen om je stretcher te transformeren in een ondersteunende dag-stoelopstelling - perfect voor de mobiele visser die altijd op de hoogte wil blijven van de vis.

De Advanta Stretcher Buddy is een uitstekend alternatief voor de visser die niet alleen een stretcher en een dagstoel naar de oever wil dragen voor hun overnachtende vissessie, maar ook voor de visser die graag een echtgenoot of kind meeneemt naar het water. Het is in wezen een stoel met rugleuning die over uw stretcher schuift, zodat u rechtop op uw stretcherstoel kunt zitten en over het water kunt waken. Het is ideaal voor gebruik in een open-front sheltersysteem, wanneer u de interne opslagruimte voor al uw andere visgerei wilt maximaliseren, maar u toch het soort ruggesteun wilt dat een stoel u kan geven. Het is ook het perfecte object om bij de hand te hebben als je aan het vissen bent in bijzonder ellendige omstandigheden, omdat je je bivak tent deur in de brievenbus-formatie kunt plaatsen - zodat je vanuit je stretcher en naar buiten over je visstek kunt kijken.

De Advanta Stretcher Buddy is ontworpen om u de rugsteun te geven die u nodig heeft wanneer u zonder stoel op de oever bent. Het schuift gewoon op elk willekeurig punt over je stretcher, dus je bent niet beperkt in de positionering van de buddy. Het is ook ontworpen om op alle stretchers te passen, dus of je nu met een breed frame aan het vissen bent of je tevreden bent met een standaard stretcher, je zult nog steeds kunnen profiteren van alle comfort en ondersteuning die de Advanta Stretcher Buddy kan u bieden.

De buddy zelf beschikt over een lichtgewicht frame, dat is ontworpen om plat te vouwen, zodat u het comfortabel op uw transportkar kunt plaatsen voor gemakkelijk transport. Dit frame ondersteunt ook de in-bivak-opslag van de stoel, zodat u deze achter of naast de stretcher kunt slepen wanneer deze niet in gebruik is om de interne ruimte in de bivak tent te maximaliseren. Duurzaam en robuust, dit frame zal je zeker seizoen na seizoen op de oever houden en het is ontworpen om zijn mannetje te blijven staan tegen de dagelijkse stress van het vissen op karpers. Zoals je je kunt voorstellen, is deze Stretcher Buddy uitzonderlijk eenvoudig in te stellen. Plaats hem eenvoudig in de gewenste positie op uw stretcher en til vervolgens de achterkant op tot deze op zijn plaats rust. Je buddy staat dan klaar om je het soort ondersteuning te bieden dat je nodig hebt als je meerdere uren op de oever zit.

Met de Advanta Stretcher Buddy kunt u afscheid nemen van het soort pijntjes en kwalen dat u gewoonlijk associeert met een mobiele karpersessie. De Buddy is voorzien van een ondersteunende en gewatteerde achterkant, zodat je altijd op de hoogte bent van je spel telkens wanneer je beetmelder het uitschreeuwt. Wat meer is, deze Buddy is ook ideaal voor gebruik als een lage stoel. Als je op een laag profiel wilt vissen in een geheime of steile duik, dan is de Stretcher Buddy de perfecte optie voor jou! Plaats hem eenvoudig op de grond en u zult kunnen genieten van een ongelooflijke installatie met een laag profiel die zelfs onder de meest discrete schuilplaatsen past.

Voor de sportvisser die mobiliteit hoog in het vaandel heeft staan, kan het brengen van een omslachtige dagstoel evenals hun stretcher op een snelle overklimmer wat onaangenaam zijn. Gelukkig is dit het punt waar het team van Advanta Stretcher Stoel Buddy is ingestapt om deze handige Stretcher Buddy te ontwerpen om je stretcher te transformeren in een ondersteunende dag-stoelopstelling - perfect voor de mobiele visser die altijd op de hoogte wil blijven van de vis.
De Advanta Stretcher Buddy is een uitstekend alternatief voor de visser die niet alleen een stretcher en een dagstoel naar de oever wil dragen voor hun overnachtende vissessie, maar ook voor de visser die graag een echtgenoot of kind meeneemt naar het water. Het is in wezen een stoel met rugleuning die over uw stretcher schuift, zodat u rechtop op uw stretcherstoel kunt zitten en over het water kunt waken. Het is ideaal voor gebruik in een open-front sheltersysteem, wanneer u de interne opslagruimte voor al uw andere visgerei wilt maximaliseren, maar u toch het soort ruggesteun wilt dat een stoel u kan geven. Het is ook het perfecte object om bij de hand te hebben als je aan het vissen bent in bijzonder ellendige omstandigheden, omdat je je bivak tent deur in de brievenbus-formatie kunt plaatsen - zodat je vanuit je stretcher en naar buiten over je visstek kunt kijken.
De Advanta Stretcher Buddy is ontworpen om u de rugsteun te geven die u nodig heeft wanneer u zonder stoel op de oever bent. Het schuift gewoon op elk willekeurig punt over je stretcher, dus je bent niet beperkt in de positionering van de buddy. Het is ook ontworpen om op alle stretchers te passen, dus of je nu met een breed frame aan het vissen bent of je tevreden bent met een standaard stretcher, je zult nog steeds kunnen profiteren van alle comfort en ondersteuning die de Advanta Stretcher Buddy kan u bieden.
De buddy zelf beschikt over een lichtgewicht frame, dat is ontworpen om plat te vouwen, zodat u het comfortabel op uw transportkar kunt plaatsen voor gemakkelijk transport. Dit frame ondersteunt ook de in-bivak-opslag van de stoel, zodat u deze achter of naast de stretcher kunt slepen wanneer deze niet in gebruik is om de interne ruimte in de bivak tent te maximaliseren. Duurzaam en robuust, dit frame zal je zeker seizoen na seizoen op de oever houden en het is ontworpen om zijn mannetje te blijven staan tegen de dagelijkse stress van het vissen op karpers. Zoals je je kunt voorstellen, is deze Stretcher Buddy uitzonderlijk eenvoudig in te stellen. Plaats hem eenvoudig in de gewenste positie op uw stretcher en til vervolgens de achterkant op tot deze op zijn plaats rust. Je buddy staat dan klaar om je het soort ondersteuning te bieden dat je nodig hebt als je meerdere uren op de oever zit.
Met de Advanta Stretcher Buddy kunt u afscheid nemen van het soort pijntjes en kwalen dat u gewoonlijk associeert met een mobiele karpersessie. De Buddy is voorzien van een ondersteunende en gewatteerde achterkant, zodat je altijd op de hoogte bent van je spel telkens wanneer je beetmelder het uitschreeuwt. Wat meer is, deze Buddy is ook ideaal voor gebruik als een lage stoel. Als je op een laag profiel wilt vissen in een geheime of steile duik, dan is de Stretcher Buddy de perfecte optie voor jou! Plaats hem eenvoudig op de grond en u zult kunnen genieten van een ongelooflijke installatie met een laag profiel die zelfs onder de meest discrete schuilplaatsen past.

Meer informatie
Manufacturer Product ID AD301

Leverings informatie

Gratis verzending voor bestellingen boven €25.
Bezorgd in 2 tot 3 werkdagen.
Track & Trace beschikbaar via onze leverancier zodra je bestelling ons magazijn verlaat.

Retourneren

Retourneren
Retourzendingen van goederen en terugbetalingen
Alle onjuiste of beschadigde goederen moeten binnen 5 dagen na ontvangst worden gemeld. Deze worden zo spoedig mogelijk kosteloos vervangen. Alle ongewenste items moeten op eigen kosten worden geretourneerd of naar de dichtsbijzijnde Angling Direct winkel.
Klachten
Geschillen en klachten moeten rechtstreeks naar ons klantenservice-emailadres worden gestuurd. Uw bericht wordt vervolgens binnen twee werkdagen bevestigd en zo snel mogelijk opgelost.
Lees meer over retourneren en klachten

Betaal opties

Paiement par carte de débit ou de crédit
Betalen via Debit of Credit card
Tijdens het afrekenen kunt u uw bankkaart gebruiken om te betalen via het beveiligde betalingssysteem van Stripe.
Betalen met uw Paypal account
Als alternatief kunt u de bestelling betalen met uw Paypal-account of registreren bij Paypal tijdens het aankoopproces
Betalen via Ideal
Met Ideal kunt u direct van uw bankrekening betalen. U wordt omgeleid naar uw accountpagina om in te loggen en uw betaling te bevestigen

To top