Advanta Protector Hi-Loft Verhoogde Onthaakmat Groot

-35%
€ 61,49

Onafhankelijke beoordeling van echte kopers

Waardering:
93%
Niet op voorraad
Model: AD246
Ordernummer: AD18112709

Specificaties

 • Gebouwd op een stalen frame voor ultieme sterkte
 • Diep matrasgedeelte, compleet met afvoeropeningen aan de zijkant om water in het midden te houden voor betere visverzorging
 • Volledige omtrekvulling over het frame
 • Overflap voor visveiligheid
 • Drie sets poten zorgen voor grote stabiliteit
 • Beenvergrendelingssysteem
 • Geleverd in een draagtas
 • Afmetingen: 100 cm L x 65 cm B x 30 cm H
 • Gewicht: 5,2 kg
 • Gratis Verzending

  Word nu lid MyAD Plus voor maar 9.99 € per jaar En krijg GRATIS prioriteit verzending op ALLE bestellingen over 25 € (2-3 Werkdagen)

  Gratis Verzending Op alle bestellingen over 25 € (Binnen 3-5 Werkdagen)

  Prioriteit Verzending Vanaf 6.99 € (2-3 Werkdagen)

 • BETAALMOGELIJKHEDEN

  BETAALMOGELIJKHEDEN

 • Bekroonde Klantenservice

  Feefo Logo

  Wij streven ernaar de beste klantenservice en verkoop advies in onze branche te bieden. Wij geven je zo snel mogelijk de antwoorden op je vragen..

  Klantenservice verkoop en telefonisch advies: +44 (0)1603 400870

Omschrijving

Goede visverzorging is een kernonderdeel van goed vissen. Als u vis vangt, moet u voor hen zorgen terwijl ze aan de oever zijn en visverzorgingsproducten zijn er om te helpen karpers comfortabel te houden wanneer ze uit het water zijn.

Het dynamische Advanta-merk werd in 2011 geïntroduceerd en biedt vissers een ontwikkeld assortiment eenvoudige kernproducten die zijn ontworpen om uw vissen te verbeteren. Met honderden jaren gecombineerde kennis van het professionele personeel van Advanta om aan te boren, is er geen tekort aan expertise op het gebied van hengelsport die is ontwikkeld in het assortiment visuitrusting van het Britse merk. Advanta voorziet in een aantal visdisciplines, met een grote focus op karper, witvis, wedstrijd en roofvissen.

De Advanta Protector Hi-Loft Onthaakmat is perfect voor karpervissen en kan langer meer water vasthouden, waardoor een plas in het midden van de mat ontstaat waar de vis zou liggen. Dit houdt de karper kalm en comfortabel terwijl je je camera losmaakt en instelt en alles voorbereidt op een volledig soepele terugkeer. De gaasdrainagepanelen aan beide uiteinden van de mat zorgen ervoor dat deze van het gat tijdens het loslaten niet doordrenkt raakt, wat schimmel en bederf van het weefsel helpt voorkomen. Deze zijafvoergaten zorgen er ook voor dat uw Hi-Loft-onthaakmat functioneel en veilig blijft voor veel verzorgingssessies.

De Protector mat heeft een diep matrasgedeelte voor meer comfort voor de verzorging van vissen. Het materiaal van het hangmatcentrum is gemaakt van PVC en biedt waterdichte, gemakkelijk schoon te maken voordelen. Dit betekent dat je aan het einde van de sessie geen stinkende visslijm mat hebt om terug te dragen naar de auto. Het hangmatontwerp van de mat betekent dat het gewicht van een vis in het midden voorkomt dat hij uit de mat glipt en zichzelf verwondt. De mat heeft ook vulling rond de volledige omtrek van het frame om ervoor te zorgen dat bij het plaatsen van karpers van het net op de mat, deze niet aan scherpe hoeken of randen van de mat blijft hangen.

Ontworpen met een lichtgewicht van 5,2 kg, biedt de Hi-Loft Onthaakmat van Advanta u 100 cm x 65 cm x 30 cm ruimte. Dit is de perfecte maat voor bijna elke karper die je waarschijnlijk in de Britse wateren zult vangen. De zwaardere karpers worden ook volledig ondersteund omdat de wieg is gebouwd op een stalen frame voor ultieme sterkte. Er zijn ook drie sets poten met een pootvergrendelingssysteem, wat zorgt voor grote stabiliteit als je niet naast de mat bent.

Advanta heeft ook een overflap om de mat te bedekken, wat de visveiligheid verhoogt om uit de wieg te springen, maar ook wat schaduw biedt van de zonnige spreuken of dekking van vuil en puin. Om het pendelen van auto naar oever te vergemakkelijken, wordt de houder geleverd met een draagtas.

Dus overweeg Advanta Protector voor een betaalbare onthaakmat met volledige functionaliteit om voor die vangsten te zorgen.

Meer informatie
Manufacturer Product ID AD246

Leverings informatie

Gratis verzending voor bestellingen boven €25.
Bezorgd in 2 tot 3 werkdagen.
Track & Trace beschikbaar via onze leverancier zodra je bestelling ons magazijn verlaat.

Retourneren

Retourneren
Retourzendingen van goederen en terugbetalingen
Alle onjuiste of beschadigde goederen moeten binnen 5 dagen na ontvangst worden gemeld. Deze worden zo spoedig mogelijk kosteloos vervangen. Alle ongewenste items moeten op eigen kosten worden geretourneerd of naar de dichtsbijzijnde Angling Direct winkel.
Klachten
Geschillen en klachten moeten rechtstreeks naar ons klantenservice-emailadres worden gestuurd. Uw bericht wordt vervolgens binnen twee werkdagen bevestigd en zo snel mogelijk opgelost.
Lees meer over retourneren en klachten

Betaal opties

Paiement par carte de débit ou de crédit
Betalen via Debit of Credit card
Tijdens het afrekenen kunt u uw bankkaart gebruiken om te betalen via het beveiligde betalingssysteem van Stripe.
Betalen met uw Paypal account
Als alternatief kunt u de bestelling betalen met uw Paypal-account of registreren bij Paypal tijdens het aankoopproces
Betalen via Ideal
Met Ideal kunt u direct van uw bankrekening betalen. U wordt omgeleid naar uw accountpagina om in te loggen en uw betaling te bevestigen

To top