Advanta Discovery Specialist Verlengde Schepnet Handvat 1.2-2m

-48%
€ 23,19

Onafhankelijke beoordeling van echte kopers

Waardering:
100%
Niet op voorraad
Model: AD114
Ordernummer: AD17070406

Specificaties

 • Stijve dubbele laag vol 3K carbon constructie
 • Sterke en lichtgewicht paal voor alle specimen vissers
 • Snelwerkend draai- en vergrendelmechanisme
 • Compatibel met de meeste landingsnetten (standaard 3 / 8BSF-draad)
 • Geleverd in speciale nylon hoes
 • Gratis Verzending

  Word nu lid MyAD Plus voor maar 9.99 € per jaar En krijg GRATIS prioriteit verzending op ALLE bestellingen over 25 € (2-3 Werkdagen)

  Gratis Verzending Op alle bestellingen over 25 € (Binnen 3-5 Werkdagen)

  Prioriteit Verzending Vanaf 6.99 € (2-3 Werkdagen)

 • BETAALMOGELIJKHEDEN

  BETAALMOGELIJKHEDEN

 • Bekroonde Klantenservice

  Feefo Logo

  Wij streven ernaar de beste klantenservice en verkoop advies in onze branche te bieden. Wij geven je zo snel mogelijk de antwoorden op je vragen..

  Klantenservice verkoop en telefonisch advies: +44 (0)1603 400870

Omschrijving

Het beste schepnet is niets zonder een sterke, betrouwbare handvat om het te ondersteunen. Als je paal niet toestaat dat je je net snel en soepel door het water trekt, of niet het gevoel hebt dat het de kracht heeft om met het topniveau van je hengelsportambities om te gaan, zou het niet in je uitrusting moeten zitten - omdat je nooit helemaal zult vertrouwen dat het je niet in de steek zal laten.

De Advanta Discovery Specialist Verlengde Schep Net Handvat is de perfecte handgreep voor bijna elk schepnet, met de kracht die u nodig hebt om de grootste exemplaren binnen te brengen. Het is een sterke, lichtgewicht schepnetgreep die is ontworpen met gespecialiseerde vissers in het achterhoofd. Een snelwerkend draai- en vergrendelmechanisme houdt de paal op het verlengde dat je nodig hebt, of je nu ondersteuning wilt bieden aan een verslaafde vis die op een paar voet afstand van de bank gestrest lijkt te raken, of je ervoor wilt zorgen dat je je vang naar diep water, waar het snel veel water kan krijgen over zijn kieuwen, en meer zuurstof krijgt, sneller, wat resulteert in een sneller, sterker herstel.

Met een stijve tweelaagse 3K carbon constructie voelt deze paal meer dan sterk genoeg om elke vis aan te kunnen die je nodig hebt om naar de bank te brengen, waardoor je het vertrouwen hebt om je hengelsport naar een hoger niveau te tillen en de grotere exemplaren van je voorkeur aan te gaan soorten zonder een seconde na te denken, nette albumafbeeldingen en persoonlijke records aan de lopende band.

De steel van de landingsnetstok wordt geleverd in een speciale nylon hoes, die volledige bescherming tijdens opslag en transport garandeert.

Het huismerk van de levendige hengelsporthandelaar Angling Direct, Advanta, is bedoeld om betaalbare, hoogwaardige visonderdelen te bieden die zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften en uitdagingen van specifieke disciplines, om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen de kans krijgen om de het meeste uit hun hengelsport, ongeacht hun budget.

Of je nu een complete beginneling bent bij het samenstellen van je eerste uitrusting, of een visser met jarenlange ervaring die op zoek is naar iets nieuws, Advanta heeft uitrusting, uitrusting en accessoires voor jou en jouw hengel, tegen prijzen die ervoor zorgen dat je blijft komen terug.

Het beste schepnet is niets zonder een sterke, betrouwbare handvat om het te ondersteunen. Als je paal niet toestaat dat je je net snel en soepel door het water trekt, of niet het gevoel hebt dat het de kracht heeft om met het topniveau van je hengelsportambities om te gaan, zou het niet in je uitrusting moeten zitten - omdat je nooit helemaal zult vertrouwen dat het je niet in de steek zal laten. Advanta Discovery Specialist Verlengde Schep Net Handvat is de perfecte handgreep voor bijna elk schepnet, met de kracht die u nodig hebt om de grootste exemplaren binnen te brengen. Het is een sterke, lichtgewicht schepnetgreep die is ontworpen met gespecialiseerde vissers in het achterhoofd. Een snelwerkend draai- en vergrendelmechanisme houdt de paal op het verlengde dat je nodig hebt, of je nu ondersteuning wilt bieden aan een verslaafde vis die op een paar voet afstand van de bank gestrest lijkt te raken, of je ervoor wilt zorgen dat je je vang naar diep water, waar het snel veel water kan krijgen over zijn kieuwen, en meer zuurstof krijgt, sneller, wat resulteert in een sneller, sterker herstel. Met een stijve tweelaagse 3K carbon constructie voelt deze paal meer dan sterk genoeg om elke vis aan te kunnen die je nodig hebt om naar de bank te brengen, waardoor je het vertrouwen hebt om je hengelsport naar een hoger niveau te tillen en de grotere exemplaren van je voorkeur aan te gaan soorten zonder een seconde na te denken, nette albumafbeeldingen en persoonlijke records aan de lopende band. De steel van de landingsnetstok wordt geleverd in een speciale nylon hoes, die volledige bescherming tijdens opslag en transport garandeert. Het huismerk van de levendige hengelsporthandelaar Angling Direct, Advanta, is bedoeld om betaalbare, hoogwaardige visonderdelen te bieden die zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften en uitdagingen van specifieke disciplines, om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen de kans krijgen om de het meeste uit hun hengelsport, ongeacht hun budget. Of je nu een complete beginneling bent bij het samenstellen van je eerste uitrusting, of een visser met jarenlange ervaring die op zoek is naar iets nieuws, Advanta heeft uitrusting, uitrusting en accessoires voor jou en jouw hengel, tegen prijzen die ervoor zorgen dat je blijft komen terug.

Meer informatie
Manufacturer Product ID AD114

Leverings informatie

Gratis verzending voor bestellingen boven €25.
Bezorgd in 2 tot 3 werkdagen.
Track & Trace beschikbaar via onze leverancier zodra je bestelling ons magazijn verlaat.

Retourneren

Retourneren
Retourzendingen van goederen en terugbetalingen
Alle onjuiste of beschadigde goederen moeten binnen 5 dagen na ontvangst worden gemeld. Deze worden zo spoedig mogelijk kosteloos vervangen. Alle ongewenste items moeten op eigen kosten worden geretourneerd of naar de dichtsbijzijnde Angling Direct winkel.
Klachten
Geschillen en klachten moeten rechtstreeks naar ons klantenservice-emailadres worden gestuurd. Uw bericht wordt vervolgens binnen twee werkdagen bevestigd en zo snel mogelijk opgelost.
Lees meer over retourneren en klachten

Betaal opties

Paiement par carte de débit ou de crédit
Betalen via Debit of Credit card
Tijdens het afrekenen kunt u uw bankkaart gebruiken om te betalen via het beveiligde betalingssysteem van Stripe.
Betalen met uw Paypal account
Als alternatief kunt u de bestelling betalen met uw Paypal-account of registreren bij Paypal tijdens het aankoopproces
Betalen via Ideal
Met Ideal kunt u direct van uw bankrekening betalen. U wordt omgeleid naar uw accountpagina om in te loggen en uw betaling te bevestigen

To top