Toggle Nav

Waverunner Atom Voerboot

Op voorraad
SKU
WAY09033006
 • Operationele tijd (op max. snelheid): 2 uur;
 • Maximale capaciteit: 1.5 kilo;
 • Range: ongeveer 400 meter (afhankelijk van het weer en de omgeving)
 • Ingebouwde boat-return mechanisme zodat je je boot nooit kunt kwijtraken;
 • Afmetingen (L*B*H): 54cm*38cm*22cm; (Exclusief de hoogte van de antenne);
 • Gepatendeerd hook release systeem;
 • 2.4GHz digitaal radiosysteem;
 • Voortstuwing door 2 onderhoudsvrije propellors;
 • Komt standaard met:;
 • Afstand bestuurbare handzender;
 • 12V 7.2amp oplaadbare loodaccu voor de afstandsbediening;
 • NI-MH AA 1500mAh 1.2V oplaadbare baatterij voor de handset;
 • AC-DC 12V lader voor de voerboot;
 • AC-DC 12V lader voor de handzender;
€ 721,49
Spaarpunten U verdient 721 Punten met dit product.

Waverunner Atom Voerboot

De Waverunner Atom voerboot is het kleine broertje van de Waverunner MK4 en de middenmaat in Waverunners standaard reeks. Ontworpen met de Engelse karpervisserij in het achterhoofd, maar ook zeer geschikt voor het gebruik op grotere Europese wateren. Deze boot is compact en eenvoudig te transporteren, wat te danken is aan het comfortabele handvat. Deze voerboot is ideaal voor zowel kleine als grotere wateren en heeft een bereik van maar liefst 400 meter (afhankelijk van de weers- en wateromstandigheden). De boot kan twee uur lang varen op de hoogste snelheid, wat 'm ideaal maakt voor een lang weekend aan de waterkant.

Als je graag een relatief grote hoeveelheid aas snel en accuraat te water wil laten is de Waverunner Atom de perfecte keuze. De voerboot kan tot 1.5 kilo voer per voerbeurt dragen, waardoor je een grote hoeveelheid lekkenij in korte tijd kunt voeren. De voerbak werkt via een elektromagnetisch systeem. Dit betekent dat je nooit een situatie zult hebben waarbij de voerbak vast blijft zitten. Hierdoor ben je er altijd verzekerd van dat je voer ook daadwerkelijk gedropt wordt en daarnaast maakt dit systeem het vullen van de bak ook eenvoudiger. Waar je bij veel andere voerboten je rig via de onderkant de voerbak in moet helpen (waarbij je mogelijk schade toebrengt aan je lijn) heeft de Waverunner Atom een betrouwbaar magnetisch hook release systeem. Hierdoor kun je de tuigje los van je voer droppen, waardoor je diverse mogelijkheden hebt om je tuigje bijvoorbeeld ook net buiten je voer te droppen. Met name de vissers die gericht zijn op de grotere vissen hebben hier profijt van, omdat veel grote vissen vaak buiten de voerplek rondzwemmen.

De lichten op de voor- en achterkant van de boot, inclusief twee grote koplampen, helpen je om de boot nauwkeurig in te zetten bij weinig licht of zelfs diep in de nacht. De gekleurde LEDs maken het snel duidelijk welke kant de boot op vaart. Deze lampen maken de boot perfect wanneer je in het donker een aanbeet wil krijgen en je tuigje nauwkeurig wil herpositioneren. De koplampen zijn in te stellen via de handzender, zodat je de lichten eenvoudig aan en uit kunt zetten, afhankelijk van hoe onopvallend je wil zijn. Eén van de meest indrukwekkende features van deze voerboot is het boat-return mechanisme. Dit systeem zorgt ervoor dat wanneer je boot buiten bereik van de handzender raakt, de boot een draai van 180 graden maakt en blijft varen tot de handzender weer bereik heeft. Zo kun je je boot dus nooit kwijtraken!

De Waverunner Atom wordt vooruit geduwd door propellors en is voorzien van grote wierbeschermers om vastzitten te voorkomen. Je kunt de voortstuwing van de boot verstellen naar één propeller of de verdelen over beide propellors. Hierdoor kun je nauwkeurige aanpassingen maken in winderige omstandigheden. De propellors zijn aanzienlijk stiller dan de moderne jet voorstuwingssystemen, waardoor je nóg stiller bent aan de waterkant. De propellors bieden je verder de mogelijkheid om flink wat snelheid te maken, waardoor je snel je drie hengels in de juiste positie kunt brengen.

Als je op zoek bent naar een veelzijdige allround voerboot, dan hoef je niet verder te zoeken dan de Atom van Waverunner.

Meer informatie
Brand Waverunner
Manufacturer Product ID WBB2
To top