Toggle Nav

Sonik SK-TEK Onthaakmat in Frame

Niet op voorraad
SKU
SONIK17100450
Ultiem in visbescherming
Houdt vissen veilig en van de grond
PVC-visvriendelijke voering van HD
Compact opvouwbaar ontwerp
Zijdelingse waterafvoer
Uitschuifbare nivelleerpoten met draaibare modderpoten
Klittenband veilige top ronde met knielpad
Opgevulde topframe staven en hoeken
Zakken met PVC-draagtas
Gemonteerd: B 120 cm x D 64 cm x H 35-43 cm
Transport: B 65 cm x D 68 cm x H 18 cm
€ 81,19
Spaarpunten U verdient 81 Punten met dit product.

Vertel mij meer

De met Sonik SK-TEK omkaderde onthaakmat biedt je de ultieme bescherming van de vissen en houdt de vissen van de grond waardoor ze volledig beschermd blijven als ze uit het water zijn. Deze mat heeft een visvriendelijke PVC-voering en een zijwaterafvoergaas voor zwaar gebruik en heeft verstelbare nivelleerpoten met draaibare modderpoten, zodat uw mat, zelfs op hellende of ongelijke oevers, waterpas, stabiel en ondersteunend is voor vissen van elke grootte, inclusief grote, levendige karper. De buizen aan het bovenframe en de hoeken van de houder zijn opgevuld en zorgen ervoor dat een vis, hoe hard hij ook rondspartelt, geen schade kan oplopen tijdens het dragen en de klittenbandbevestiging bovenaan komt met een knielpad, om dicht bij je vissen te blijven, zodat je je hele leven bewust bent van de toestand op de oever.

De houder heeft een compact opklapbaar ontwerp en wordt geleverd in een draagtas die is voorzien van stevig PVC, waardoor hij gemakkelijk kan worden vervoerd en er dus nooit enige reden is om niet de beste zorg te dragen voor de vis die u vangt.


Voor welke discipline is het?

Ideaal om ervoor te zorgen dat karpers veilig uit het water zijn, is de ingelijste onthaakmat ook geschikt voor andere visserijdisciplines, inclusief witvis- en gespecialiseerd vissen.


Waarom zou ik het kopen?

Als visser wil je ervoor zorgen dat elke vis die je vangt in de best mogelijke staat naar het water wordt teruggebracht, klaar om iemand anders op een andere dag een goed gevecht te geven. Je vangst beschermen terwijl het op de oever is, zodat je het snel en soepel kunt lossen, maakt deel uit van een effectieve visser zijn, en deze ingelijste onthaakmat geeft volledige steun aan alle vissen die je waarschijnlijk zult tegenkomen.


Wat is het grootste voordeel?

Vissen van de grond kunnen houden terwijl ze op de oever zijn, verkleint de kans dat ze zichzelf schade of letsel toebrengen, en geeft je het plezier een sterke vis te zien zwemmen.

Meer informatie
Brand Sonik
Manufacturer Product ID SKTFRCDL
To top