Toggle Nav

Savage Gear Dropshot Pro Pack Kit

Op voorraad
SKU
SVEN17081138
2x Bleak Real Tail (8 cm)
4x Dying Minnow (6 cm)
4x Dying Minnow (8 cm)
4x 3D PVC-eendagsvlieg (6,5 cm)
2x 3D-reactie rivierkreeft (5,5 cm)
3x Dropshot haak standaard S (# 6)
1x Drop Shot Gewicht Cilinder S (5g)
2x Drop Shot-gewichtscilinder M (7g)
€ 15,07
Spaarpunten U verdient 15 Punten met dit product.
Vertel mij meer

Drop shotting is een lokmiddel-tactiek die tegengekomen is door zeevisserij en zorgt voor opwinding in de roofvisscène. In wezen bindt u een heel eenvoudige tuig, met een draaigewicht, haak en lokmiddel, en legt u deze naar beneden over een waarschijnlijk ogende plek.

Het is een bijzonder effectieve tactiek in de winter, wanneer roofvissoorten zoals snoek zich traag voelen en de gemakkelijkste maaltijd mogelijk willen maken. Zoek een plek waar de vissen waarschijnlijk verblijven en laat een waarschijnlijk uitziend lokaas recht naar beneden vallen.

Deze Drop Shot Pro Pack Kit van Savage Gear heeft alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met deze techniek, waaronder twee echte staartloze kunstaas, vier 6cm en vier 8cm stervende minnow kunstaas, vier 3D eendagsvliegen kunstaas (deze zullen goed werken in de late lente, wanneer eendagsvliegen komen van nature het meest voor), twee 3D-reactie rivierkreeft kunstaas, drie drop shot haken, standaard formaat, een kleine drop shot gewicht cilinder, die binnenkomt bij 5 g, en twee 7 g medium drop shot gewicht cilinders.


Voor welke discipline is het?

Een nieuwe tactiek in de roofvisscene, drop shotting wint snel aan populariteit, vooral onder sportvissers die nieuw zijn in de discipline, die nog niet de ervaring hebben om een rivier goed te lezen en een kunstaas effectief te werken.


Waarom zou ik het kopen?

Of je nu een beginnende roofvis visser bent die op zoek is naar een relatief eenvoudige manier om te beginnen, of een oude hand die zijn techniek van tijd tot tijd graag wil veranderen, dit Drop Shot Pro-pakket is een goede investering - zelfs als je het idee haat van drop shotting, en beschouwt als lui vissen, er zijn enkele leuke kunstaas hier; gebruik ze en negeer de rest.


Wat is het grootste voordeel?

Dit is een geweldig pakket voor de beginnende roofvisser, die je een reeks effectieve pluggen en alles wat je nodig hebt om te beginnen met dropshotting, biedt.
Meer informatie
Brand Savage Gear
Manufacturer Product ID 57628
To top