Toggle Nav

Preston Soft Shell Hooded Fleece Jacket

Op voorraad
SKU
PGPID17091709
Biedt fantastische bescherming en warmte
Geweldig in winterse omstandigheden
Thermische zachte fleece voering in de gehele jas
Capouchon helpt om regen en tocht buiten te houden
Dubbele manchet met neopreen binnenzijde
Met twee jaszakken en een waterdichte borstzak
Middelgrote borstomvang (100 - 106cm of 40 - 42 ")
Grote borstomvang (112 - 118 cm of 44 - 46 ")
XL-borstomvang (122 - 128 cm of 48 - 50 ")
XXL-borstomvang (132 - 138 cm of 52 - 54 ")
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Size: XXL
€ 75,39
Size: Large
€ 75,39
Size: Medium
€ 86,99
Size: XL
€ 86,99
Gepresenteerd in een opvallend, stijlvol zwart zorgt de Soft Shell Hooded Fleece Jacket van Preston Innovations ervoor dat je op de oeverkant schittert om de juiste redenen, terwijl je warm en droog blijft, hoe slecht het weer ook wordt, of hoe lang je vissessie duurt .

Met een zachte thermische voering van fleece en dubbele manchetten met een neopreen binnenmanchet bent u volledig beschermd tegen tocht, druppels en alle onaangename aspecten van het weer en de elementen die uw visconcentratie kan verwoesten. De neopreen binnenmanchet vermindert drastisch de hoeveelheid water die de jas binnenkomt je zult nooit te maken krijgen met dat onaangename gevoel van proberen je hengels te manoeuvreren terwijl je jas mouw is vol water is.

De capouchon is ideaal gestyled om tocht en regenwater af te voeren voor optimaal comfort en volledige functionaliteit op elke oever terwijl de waterdichte borstzak en twee jaszakken voldoende ruimte bieden voor waardevolle spullen en kleingereedschap.

Een zacht, gemakkelijk te dragen jas dat volledige bescherming bidet tegen alle weersinvloeden met een ongeëvenaarde bewegingsvrijheid. Deze jas is de ideale optie voor kortere wedstrijden om je warm, droog en comfortabel te houden ongeacht hoe vaak het weer verandert tijdens je sessie.

Bij Preston Innovations is een streven naar het creëren van hoogwaardige, praktische producten met echte oeverfunctionaliteit niet alleen een bedrijfsideaal; Preston werkt samen met pro-sportvissers, waaronder Wereld- en Nationale Kampioenen en is vastbesloten om gebruikersgerichte feedback in hun ontwerp op te nemen en producten te produceren die ongeëvenaarde prestaties, betrouwbaarheid en waarde bieden.

Als je gemoedsrust wilt hebben om volledig beschermd te zijn tegen de elementen, met lichtgewicht draagcomfort en een verfijnde oeverkantstijl dan is dit de jas voor jou. Ontworpen met pro-vissers in het achterhoofd, maar ook met een prijskaartje dat amateurs aantrekt. Dit is het jasje voor alle seizoenen en alle vissers.
Meer informatie
Brand Preston
To top